ALEKS BEZ DODATAKA ZAPALILA MREŽE! Car je obrukao JAVNO: "Aj, ne mlati"
Aleksandra Nikolić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

hit

ALEKS BEZ DODATAKA ZAPALILA MREŽE! Car je obrukao JAVNO: "Aj, ne mlati"

Mišljenja su podeljena, nekima se Aleks sviđa u prirodnom izdanju, dok neki smatraju da nije trebala da ima estetske koreckije

Objavljeno:

Rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić se trudi se da tokom ućešća u Zadrizi uvek bude sređena, ali je u nedelju veče ipak stala pred kamere bez trunke šminke.

Ona je ovim postupkom iznenadila svoje fanove, koji su ređali komentare na društvenim mrežama. Mišljenja su podeljena, nekima se Aleks sviđa u prirodnom izdanju, dok neki smatraju da nije trebala da ima estetske koreckije.

Ovo izdanje pokazalo je i da je Nikolićka doradila lice filerima. Iako tvrdi da nema ništa veštačko na sebi, ipak je onima koji su dobro pogledali snimak i fotografije jasno da je doktor estetske medicine ipak imao tu posla.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Aleksandra je, dok je bila u vezi s Dejanom Dragojevićem, na njegov nagovor izvadila silikon iz usana.

Nakon što se oporavila od te operacije oblikovala ih je hijaluronom. I jagodice je popunjavala, a i ima botoks na čelu. Jedino što nije sredila su podočnjaci.

1 / 8 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Podsetimo, Aleksadndra je jednom prilikom u razgovoru sa Filipom Carom rekla da nema ništa urađeno na sebi, već da je sve prirodno.

- Ja sad nemam ništa na licu. Šta ja imam urađeno? Moja usta su i moj nos, sve je moje. Jedino malo što mi je dodala vilicu. Nema ništa izopersano, ja sam prirodna lepa devojka - rekla je Aleksandra svom dečku Filipu Caru koji nije poverovao u to.

- Dobro, ne mlati puno - poručio joj je on.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.