POČINJE PRVA POLUFINALNA NEDELJA EMISIJE "MAJKE I SNAJKE": Ne propustite specijalitete Mitića danas u 18 časova
Seka Aleksić i Radomir Raša Vlačić, Foto: Promo

jedva čekamo

POČINJE PRVA POLUFINALNA NEDELJA EMISIJE "MAJKE I SNAJKE": Ne propustite specijalitete Mitića danas u 18 časova

Ne propustite

Objavljeno:

Danas počinje prva polufinalna nedelja emisije "Majke i snajke".

Tokom pet dana porodice Mitić, Mihajlović, Stanojević, Marković i Ružević pripremaće najrazličitije specijalitete, a svojim kulinarskim umećem pokušaće da osiguraju mesto u daljem takmičenju.

Prvu polufinalnu nedelju započeće porodica Mitić. Igor i Dragana Mitić se bave trgovinom, to im je zajednička ljubav, a upravo na poslu su se i upoznali. Igora je Dragana privukla šarmom, a zadržala ga je kuvarskim veštinama.

Majke i snajke
foto: Promo

Oni su posvećeni poslu, ali se Dragana trudi i da pokrene mali kulinarski biznis. Igorova majka je domaćica, porodična žena s tradicionalnim vrednostima. Mitići takođe za sebe umeju da kažu da su tradicionalna porodica koja uživa u tradicionalnim specijalitetima.

Draganin i Igorov hobi su kuhinja i druženje u prirodi. Majka Ljiljana voli da provodi vreme u bašti i svojim biljkama posvećuje mnogo pažnje. Za njih je kuhinja mesto za porodicu i čuvanje tradicionalnih vrednosti.

Majke i snajke
foto: Promo

Kako su se Ljiljana i Dragana snašle u najpoznatijoj kuhinji u Srbiji i kakve su ocene dobile, saznajte danas od 18 časova na Kurir televiziji. Pričaće se!

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.