DOVOJICU JE PREOTELA ŽENAMA, A JEDNOG DRUGARICI! Ovo su sve TURBULENTNE VEZE Maje Marinković
Maja Marinković, Foto: Instagram

PODUŽI SPISAK

DOVOJICU JE PREOTELA ŽENAMA, A JEDNOG DRUGARICI! Ovo su sve TURBULENTNE VEZE Maje Marinković

Svake sezone rijalitija bila je sa više svojih cimera iz Bele kuće u Šimanovcima

Objavljeno: 14:53h

Kontroverzna rijaliti učesnica Maja Marinković neretko se nalazi u centru skandala i to svaki put zbog svojih turbuletnih ljubavnih veza i odabira momaka.

Naime, njeni odabiri uvek ostave bez reči, jer ukoliko nije sa nasilnim momcima koji je najviše privlače, onda je nekome preotela muža.

Nema sumnje da je spisak Majinih bivših podugačak, što dokazuje i činjenica da je svake sezone rijalitija bila sa više svojih cimera iz Bele kuće u Šimanovcima.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Marko Miljković

Pre braka sa Lunom, Marko Miljković imao je navodno aferu sa Majom Marinković za koju je Đoganijeva tek nedavno saznala i navodno, dobila nervni slom. S druge strane, Maja nije želela da ulazi u detalje te veze jer je Miljković, kako kaže, u srećnom braku.

- Istina je, ali ne bih to dalje komentarisala, on je oženjen čovek i u srećnom braku, Lunu gotivim, imale smo neke svađe u Zadruzi, ali to su stare stvari. Želim im sve najlepše u životu i ne mislim ništa loše o njima - kazala je Maja, piše Blic.

Marko Miljković
foto: Printscreen

Stefan Karić

Na jednoj žurci u rijalitiju “Zadruga”, Marinkovićeva je popila koju više te počela da flertuje sa cimerom Stefanom Karićem. On joj je uporno govorio da ne želi da iskoristi to što je pijana, ali Maja nije odustajala.

Kada je videla da je Karić slab na nju, Maja je nastavila da obleće oko njega, a onda je usledio i poljubac. Stefan je sve vreme osuđivao Maju da je ona to namerno uradila.

Stefan Karić
foto: Printscreen

Marko Janjušević Janjuš

Jedna od prevara koja se desila pred milionskim auditorijumom, a prepričavaće se još dugo, definitivno je Janjuševa. On je prevario svoju venčanu ženu Enu sa kojom ima ćerku Krunu sa starletom u rijaliti programu “Zadruga”. Njih dvoje su prvo krili svoja osećanja, a nakon nekog vemena priznali i ostalim ukućanima svoje emocije, te ozvaničili vezu.

Iako je Majin otac Taki bio protiv ove veze, Marinkovićeva nije marila te nastavljala vezu. Puno skandala, fizičkih okršaja, uvreda i ponižavanja pamtimo kada je ovaj odnos u pitanju te ne čudi što se na kraju desio krah ove ljubavi. Međutim, i dan danas se spekuliše o odnosu Maje i Janjuševića te mnogi veruju da se oni i dalje čuju i viđaju tajno.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Kako su domaći mediji prenosili, Maja je nakon raskida sa Janjuševićem otpočela ljubavnu vezu sa Mensurom koji je tada takođe raskinuo svoju vezu sa Minom Vrbaški. Oni su izašli zajedno u provod sa ostalim bivšim zadrugrima, a postavljali su i zajedničke slike na društvene mreže.

Kako se navodi, njih dvoje su se dobro provodili i postali su veoma bliski, te su na kraju večeri završili kod nje u stanu. Maja je iznajmila stan u jednom beogradskom naselju nakon “Zadruge 3”, govoreći da je to uradila kako bi se odvojila od oca Takija i kako bi mogao da joj dolazi ko želi.

Milan Janković Čorba

Na red je došao i Čorba. Poznato je da je Čorba prvi priznao da prema Maji ima emocije, a bez sumnje videlo se da ni ona nije imuna. Iako je u tom periodu Maja raskidala i mirila se sa Janjušem, ona je uplovila u vezu sa Čorbom. Naravno, ni ova veza Marinkovićevoj nije prošla bez drame i skandala, pa je tako ubrzo i doživela kraj.

Milan Janković Čorba
foto: Printscreen

Filip Car

Maja kasnije, starleta je bila sa Filipom Carem. Čim je ušla u rijaliti, rasturila je njegovu vezu sa Dalilom Dragojević. To nije prvi put da je Maja rasturila vezu, navodno je bila i sa reperom Milanom Jankovićem Čorbom dok je on imao devojku. Ipak, romansa je pukla a Maja je nedavno priznala da ima novog izabranika. Ispostavilo se da je to Aleksandrin nevenčani muž sa kojim ima dete, Predrag Peca Raspopović, piše Blic.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram

Predrag Peca Raspopović

Maja Marinković šokirala je javnost kada je uhvaćena sa partnerom drugarice Aleksandre Subotić. Ona se nalazila u centru afere jer je najboljoj prijateljici preotela nevenčanog muža Predraga Pecu Raspopovića. Bez blama, Maja je otišla na odmor sa Pecom gde ih je paparaco uslikao kako uživaju na jednom bazenu i razmenjuju nežnosti.

1 / 5 Foto: instagram/majamarinkovic

Malo kasnije, otputovali su u Crnu Goru gde su proveli skoro mesec dana, a zatim su se vratili u Srbiju i otišli u Novi Sad u kojem je Peca živeo sa Aleksandrom i njihovim sinom Jovanom. Ipak, veza nije dugo potrajala jer je Marinkovićeva raskinula zbog ljubomore, razlike u godinama i različitih interesovanja. Starleta se ubrzo pokajala zbog svog postupka, dok se Peca vratio supruzi Aleksandri.

Bilal Brajlovic

Maja i Bilal započeli su svoju vezu u nedavno u šestoj sezoni rijalitija, iako je Marinkovićeva obećavala da neće biti agresivna, dolazilo je do ozbiljnih svađa, ali i fizičkog obračuna. Oni su čak imali i rijaliti svadbu, a kada bi dolazilo do većih svađa Marinkovićeva bi molila produkciju da joj uvede bivšeg dečka Filip Cara, kako bi se osvetila Bilai.

Da li će veza Bilal i Maja uspeti da održe svoju vezu s obzirom da je juče u Belu kuću ušao i Filip Car ostaje nam da vidimo u nastavku rijalitija.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.