UPRAVO JAVLJENO: Umrla ĆERKA slavnog repera, TUGA!
Foto: Profimedia

gubitak

UPRAVO JAVLJENO: Umrla ĆERKA slavnog repera, TUGA!

Imala je samo 29 godina

Objavljeno:

Popularni reper i producent Master Pi oglasio se na društvenim mrežama i otkrio da je doživeo porodičnu tragediju, odnosno da mu je preminula ćerka.

Njegova ćerke Tatjana Miler imala je 29 godina. Nijedan uzrok smrti nije objavljen do sada, a kako je sam reper naveo u svojoj objavi, Tatjana je izgleda imala problem koji se ticao njenog mentalnog zdravlja.

Umetnik i producent oglasio se na Instagramu sa porukom:

– Naša porodica se nosi sa ogromnom tugom zbog gubitka moje ćerke Tatjane. S poštovanjem tražimo malo privatnosti kako bi naša porodica mogla da tuguje. Cenimo sve molitve ljubavi i podršku. Mentalne bolesti i zloupotreba nedozvoljenih supstanci su pravi problem o kome moramo da pričamo javno. S Bogom ćemo prebroditi ovo. Moj anđeo. – napisao je Mater.

Tatjanin brat Romeo Miler se takođe oglasio.

– Naša porodica se nosi sa ogromnom tugom zbog gubitka moje mlađe sestre Tatjane. S poštovanjem tražimo malo privatnosti kako bi naša porodica mogla da tuguje. Cenimo sve molitve, ljubav i podršku, i iako su ovo tužna vremena, zauvek sam zahvalan za uspomene koje sam imao sa svojom neverovatnom sestrom. Vaši voljeni, život je kratak. Utešno je to što znam da je na boljem mestu i konačno u miru. Bog je blagoslovio – napisao je on.

Inače, Tatjana se pojavila u emisiji “Groving Up Hip-Hop” 2016. godine, gde je javno govorila o svojoj borbi sa zloupotrebom nedozvoljenih supstanci. Takođe je glumila u filmu “Izbor majke” 2017. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.