FRANCUZ ZAGRMEO: Briga ga za bronzu i pobedu nad SAD! Imao je šta da kaže i onima koji nisu igrali na Mundobasketu!
Evan Furnije (desno), Foto: AP/Mark Schiefelbein

NIje MU JASNO

FRANCUZ ZAGRMEO: Briga ga za bronzu i pobedu nad SAD! Imao je šta da kaže i onima koji nisu igrali na Mundobasketu!

Takođe se osvrnuo i na mnogobrojne otkaze u timu SAD

Objavljeno:

Francuska je osvojila bronzanu medalju na Mundobasketu pošto je u meču za treće mesto savladala Australiju sa 67:59 iako je gubila sa 15 poena razlike u trećoj četvrtini.

Pre toga, Trikolori su u četvrtfinalu pobedili SAD, a u polufinalu izgubili od Argentine.

- Osećamo da smo mogli više, pamtiću utakmicu sa Argentinom dok sam živ. To mora da bude lekcija, za mene kao igrača i mene privatno. Iskreno me baš briga i za pobedu nad Amerikancima i za bronzu. Došli smo ovde da osvojimo zlato, a ne za bronzu i da pobedimo Drim tim. Kad pogledamo timove, da li stvarno mislim da su Španija i Argentina dve najbolje ekipe? Ne, ali su igrali bolje i pobedili. To je FIBA košarka, igra se na jednu utakmicu - objasnio je Evan Furnije, bek francuske reprezentacije.

Takođe se osvrnuo i na mnogobrojne otkaze u timu SAD.

- Smeta mi to. Kad pogledate Lebrona Džejmsa, Kevina Durenta, Kajrija Irvinga, sve te igrače... Dolazili su već ovde i osvajali medalju. Ali za moje prijatelje poput Tobajasa Herisa mislim da bi to bila odlična prilika da vide nešto drugačije i takmiče se. Mislim da ne razumeju koliko bi to bilo dobro za njihovu karijeru. Ovo je jak turnir, odlična košarka, super intenzivna. Znam da moraš da radiš na svom imenu, ali ovo je bolje - dodao je Furnije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.