SRPSKA ŠAMARČINA RAZBESNELA KOŠARKAŠA SAD: NBA zvezde su pobegle, a vama se j**e što smo se žrtvovali!
Košarkaška reprezentacija SAD, Foto: EPA/Wu Hong

BESAN JE

SRPSKA ŠAMARČINA RAZBESNELA KOŠARKAŠA SAD: NBA zvezde su pobegle, a vama se j**e što smo se žrtvovali!

Svakakvih je komentara bilo na društvenim mrežama posle poraza Amerikanaca od Srbije

Objavljeno:

Košarkaška selekcija SAD vratiće se kući sa Mundobasketa kao sedma ili osma, a Majls Tarner revoltiran je zbog osuda iz svoje zemlje.

Svakakvih je komentara bilo na društvenim mrežama posle poraza Amerikanaca od Srbije, a samo su Voker i Mičel pokazali da imaju kalibar za najveće domete što su kaznili Francuzi i Srbi. Sve je to izazvalo bes Majlsa Tarnera.

- Niko nije više razočaran od nas kao ekipe. Niko. Ali odbijam da tolerišm bilo kakav napad na timski karakter, srce, trud... Je*e vam se što smo žrtvovali svoje leto, svoje telo i svoja sredstva da bismo ovde odrali zadnjice i igrali kada niko drugi nije hteo iz svojih razloga. Odajte priznanje ostatku sveta, talentovani su. Košarka je međunarodna igra. Ne pravim nikakav izgovor, došli smo ovde "kratki". NA pogrešnoj smo strani istorije, moramo kroz ceo svoj život da idemo sa time u svesti. Ali imam poštovanje za svakog u timu, od 1. do 12. igrača. Kvalifikovali smo se za Tokio, garantujem vam da će biti drugačije. Idemo napred...- napisao je Tarner na društvenim mrežama i isključio komentare na objavu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.