NEDOVIĆU PREKIPELO ZBOG NAPADA NA NJEGA: Zapušio je usta svima, pa otkrio da li će opet igrati za reprezentaciju!
Nemanja Nedović je rešio da odgovori na optužbe da likuje zbog poraza, Foto: Dado Đilas

Neće više da ćuti

NEDOVIĆU PREKIPELO ZBOG NAPADA NA NJEGA: Zapušio je usta svima, pa otkrio da li će opet igrati za reprezentaciju!

Posle svih napada kojima je bio izložen, srpski košarkaš je rešio da odgovara na pitanja javnosti

Objavljeno:

Digla se kuka i motika zbog određenih aktivnosti Nemanje Nedovića na društvenim mrežama nakon što je reprezentacija Srbije ispala u četvrtfinalu Svetskog prvenstva.

Bek Armanija se nije našao ni na užem spisku selektora Đorđevića pred početak priprema za Svetsko prvenstvo, baš kao i Nikola Kalinić, bez obzira na to što su prethodnih godina bili standardni članovi nacionalnog tima.

To je bio šok za javnost, a u međuvremenu, se pratio svaki njihov korak kako bi se možda otkrilo zašto nisu pozvani ni na pripreme reprezentacije.

Nemanja Nedović je napadnut da likuje nad neuspehom nacionalnog tima
Nemanja Nedović je napadnut da likuje nad neuspehom nacionalnog timafoto: Dado Đilas

Mnogi su odgovore pronašli baš u njihovom ponašanju nakon što je Srbija ispala porazom od Argentine i ostala bez borbe za medalje, a veliki broj navijača je "ventil" za svoj bes i nezadovoljstvo zbog neuspeha izrazio baš kroz napadanje Nedovića i Kalinića zbog nekih njihovih objava na društvenim mrežama koja su protumačene kao likovanje nad neuspehom dojučerašnjih reprezentativnih drugova.

U medijima su se pominjale neke "skrivene poruke" kroz objave na Tviteru i Instagramu što je još više dovelo do toga da se javnost u Srbiji ustremi na njih dvojicu, ali je Nedović rešio da svemu tome stane na kraj.

Tako je na Instagramu objavio fotografiju zalaska sunca uz jednostavnu poruku da nema nikakve "skrivene" poruke u slici, već da je to samo nebo.

Nemanja Nedović je ovu poruku objavio na Instagramu
Nemanja Nedović je ovu poruku objavio na Instagramufoto: Printscreen/Instagram/neda1624

Da bi potom odlučio i da odgovori na pitanja pojedinih navijača na Tviteru, kako bi stao na kraj pričama o tome da se raduje neuspehu reprezentacije i drugova sa kojima je do juče zajedno igrao.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.