AUSTRALIJA POSLALA FRACNUZE NA AMERIKANCE: Bumersi kidaju redom svakog ko im se nađe na putu!
Peti Mils je bio fantastičan na ovom meču, Foto: AP

Mundobasket 2019

AUSTRALIJA POSLALA FRACNUZE NA AMERIKANCE: Bumersi kidaju redom svakog ko im se nađe na putu!

Poznati su i poslednji četvrtfinalni parovi Svetskog prvenstva

Objavljeno:

U borbi na "život i smrt" takoreći, Australija je pobedila Francusku 100:98 i tako je poslala direktno na Amerikance u četvrtfinalu Svetskog prvenstva.

Neverovatan meč su odigrale dve najbolje reprezentacije iz grupe L, koje su tokom svih 40 minuta vodile žestoku borbu predvođene svojim ponajboljim igračima.

Ipak, "bumersi" su imali nešto više raspoloženih igrača i stigli do pobede, pete uzastopne na prvenstvu, te se sada ozbiljno smatraju ekipom koja ima najveće šanse da se nađe u finalu.

U poslednjim minutima utakmice Australija je imala minimalno vođstvo koje je održavala, dok su ga Francuzi konstantno stizali.

Odlučujuće poene je sa linije slobodnih bacanja postigao Delavedova pet sekundi pre kraja i tako doneo trijumf svojoj selekciji i nešto lakši raspored.

Briljantan je bio udarni trio Australije, pre svih Peti Mils sa 30 poena, a odmah do njega je bio Ingls sa 23, dok je Bejns postigao 21.

U timu Francuske Furnije je postigao 31, a 26 je dao De Kolo, ali falio im je taj treći, pošto je prvi sledeći po broju postignutih poena bio Batum sa 13 pogodaka.

Dakle, Australija će u četvrtfinalu na Češku, dok će Francuzi biti pred najtežim ispitom protiv Amerikanaca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.