VASA JE BIO MNOGO VEZAN ZA MAJKU: Znao je da je teško bolesna, ali zbog Srbije i svetog dresa nije bio uz nju!
Vasilije Micić je bio jako vezan za majku, Foto: Printscreen/Instagram/vasamicic13

Nikada mu ne smemo zaboraviti

VASA JE BIO MNOGO VEZAN ZA MAJKU: Znao je da je teško bolesna, ali zbog Srbije i svetog dresa nije bio uz nju!

Velika tragedija je zadesila srpskog reprezentativca

Objavljeno:

Kroz najteže trenutke u životu prolazi trenutno Vasilije Micić posle vesti o smrti majke, dok je on sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini.

Srpski plejmejker je prethodnih meseci proživljavao vrlo teške momente s obzirom na to da je znao da mu je majka teško bolesna.

Ipak, bez obzira na sve to, on je celo leto posvetio reprezentaciji Srbije kako bi igrao na Mundobasketu i sa njom ostvario uspeh, što dovoljno govori o njegovoj želji i ljubavi prema otadžbini i nacionalnom timu.

Micić nije bio uz majku u najtežim trenucima i otišao je na Svetsko prvenstvo znajući da ona možda neće biti živa kada se bude vraćao, što se nažalost i dogodilo.

Vasa je ćutao i nije govorio nikome osim najbližih i verovatno saigrača iz nacionalnog tima, bez obzira čak i na to što je trpeo i kritike na račun njegove igre od strane "javnosti" i "navijača".

Ali eto, sada smo nažalost saznali tužan i tragičan razlog zbog koga verovatno i nije igrao na nivou koji se od njega očekivao, niti kao što je igrao u Efesu prethodne sezone.

I potpuno je razumljivo, jer mnogo većih briga i problema je imao i sa njima se stoički i hrabro suočavao, i dalje izgarajući u dresu Srbije na terenu, pa iako to nekada nije bilo zadovoljavajuće, a sigurno ni onako kako bi on voleo i želeo.

Ako je suditi po njegovom profilu na društvenim mrežama, Micić je bio itekako vezan za majku. Vrlo često je objavljivao zajedničke fotografije s njom, ali nažalost nije mogao da bude uz u nju u najtežim trenucima.

Vasa je svojom žrtvom ovog leta pokazao koliko je veliki čovek, patriota i uostalom i igrač, i mi svi bi trebalo da mu budemo zahvalni, kao i sama Srbija za sve što je do sada uradio u dresu reprezentacije.

Uostalom, nije ni bitno da li će igrati ili ne u nastavku prvenstva. To je njegova odluka i kako god da odluči, niko ne sme ni reč da mu kaže, ni iz jednog jedinog razloga.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.