ĐORĐEVIĆ PRED ITALIJU: Ovo nam je najvažnija utakmica u karijerama!
Aleksandar Đorđević, Foto: Beta/Branislav Božić

JAKE REČI SELEKTORA SRBIJE

ĐORĐEVIĆ PRED ITALIJU: Ovo nam je najvažnija utakmica u karijerama!

- Kada se igra i plej-of jako je teško nekoga pobediti 3:0, svesni smo gde treba da ih gađamo!

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Srbije odradila je poslednji trening pred duel sa Italijom u sredu (13.30 RTS), a selektor Aleksandar Saša Đorđević je optimista i veruje da je tim spreman da treći put u 25 dana pobedi velikog rivala.

Ovaj duel odlučuje u prvom mestu u grupi koje kasnije u osmini finala u Vuhanu daje još bolje šanse za plasman u četvrtfinale.

- Radili smo danas malo oporavak i pripremu za sutra, najvažnija za nas utakmica na prvenstvu i u karijerama, značiće nam mnogo. Igrali smo dva puta, pobedili oba, ali nismo bili kompletni ni mi ni oni - kaže Đorđević i dodaje:

- Kada se igra i plej-of jako je teško nekoga pobediti 3:0, svesni smo gde treba da ih gađamo, imamo našu određenu igru, snagu, znamo da su šuteri i otvorili Belineli, Galinari, Haket i ostali su sjajno ovo prvenstvo.

- Igraće sigurno i igru na niskom postu (pod košem) sa Đentileom koji će pokušati da napadne naše male igrače.. Znamo šta nas čeka, pohvalio sam za ozbiljnost igrača na prva dva meča. Pritiska nema, pritisak je ono sa čime živimo svakog dana. Pogledajte samo njih kako se ponašaju i biće vam jasno - rekao je Đorđević

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.