DA SE JA PITAM, ZVAO BIH GA: Vučić odgovorio na optužbe Trifunovića da zbog njega Kalinić ne igra za Srbiju!
Aleksandar Vučić je odgovorio na optužbe da zbog njega nema Nikole Kalinića u reprezentaciji, Foto: Beta/Miloš Miškov/AP

Predsednik srbije o slučaju kalinić

DA SE JA PITAM, ZVAO BIH GA: Vučić odgovorio na optužbe Trifunovića da zbog njega Kalinić ne igra za Srbiju!

Objasnio je i zašto bi ga zvao u reprezentaciju

Objavljeno:

Aleksandar Vučić je odgovorio na optužbe Sergeja Trifunovića koji je napisao na Tviteru da je predsednik Srbije tražio da Nikola Kalinić ne bude u reprezentaciji Srbije na Svetskom prvenstvu zbog svojih političkih stavova.

Gostujući na televiziji "Pink" Vučić je na optužbe lidera PSG odgovorio da bi on da je selektor sigurno zvao u tim igrača Fenerbahčea.

- Selektor je legenda srpske košarke koji svoj posao zna 1.000 puta bolje nego ja, ali ja bih pozvao Kalinića, zato što mislim da je on jedan od najboljih odbrambenih igrača u Evropi i svetu. Sve su promašili, čak i moj košarkaški ukus - rekao je Vučić.

Mnogo se prašine diglo u javnosti pre skoro tri meseca kada je selektor Aleksandar Saša Đorđević odlučio da ne pozove na pripreme reprezentacije jednog od najboljih srpskih igrača, baš kao i Nemanju Nedovića.

Zvaničan razlog i objašnjenje zašto ih nije bilo na užem spisku reprezentacije javnost nikada nije saznala, ali se spekulisalo da je reč zbog izjava koje je Kalinić imao oko statusa Kosova i politike u Srbiji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.