KAKVA VEST U POSLEDNJI ČAS: Ipak ide na Mundobasket...
Kostas Slukas između Nikola Melija i Nikole Kalinića, Foto: EPA/Erdem Sahin

VIŠE NEGO VAŽNO POJAČANJE

KAKVA VEST U POSLEDNJI ČAS: Ipak ide na Mundobasket...

Konačno da se desi nešto lepo pred velike izazove u Kini

Objavljeno:

Konačno jedna dobra vest vezana za povrede košarkaša pred Mundobasket u Kini.

Mnoge reprezentacije ostale su bez svojih najboljih igrača, između ostalih i Srbija bez Miloša Teodosića i Dragana Milosavljevića, ali je u grčki nacionalni tim stigla dobra vest.

Povređeni plejmejker Kostas Slukas dobio je ‘zeleno svetlo’ da krene za Kinu, gde bi u nekom momentu trebalo da zaigra za ‘helene’ na Svetskom kupu.

- Rezultati magnetne rezonance su jako, jako dobri. Držimo se plana i 26. avgusta imaćemo mnogo jasniju sliku. Ako stvari budu onakve kakvim ih doktori predstavljaju, nema razloga da Kostas ne bude s nama. Ako bude potrebno da žrtvujemo i jednu utakmicu, uradićemo i to - rekao je selektor Tanasis Skurtopulos.

Kostas Slukas vs Stefan Jović
Kostas Slukas vs Stefan Jović foto: Saša Pavlić Koky

- Da li želimo da žrtvujemo celu grupnu fazu? Sve zavisi od toga šta će nam doktori reći, da li je Kostas 100 odsto spreman. Kostasovo zdravlje je na prvom mestu. Želimo da uradimo naš posao na najbolji mogući način, ali, opet, moramo da znamo da će Kostas biti spreman da pomogne.

Put Kine krenuli su: Janis Adetokunbo, Tanasis Adetokunbo, Janis Burusis, Nik Kalates, Adonis Konjaris, Janulis Larencakis, Jorgos Papajanis, Kostas Papanikolau, Janis Papapetru, Jorgos Printezis, Panajotis Vasilopulos, Vangelis Mancaris.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.