MIRO, SRBENDO! Svi treba da budemo ponosni na Sulejmanija zbog reči pred meč Orlova sa Švajcarskom!
Foto: Dado Đilas

GOSPODIN!

MIRO, SRBENDO! Svi treba da budemo ponosni na Sulejmanija zbog reči pred meč Orlova sa Švajcarskom!

Švajcarci uradili intervju sa njim, on ih o'ladio!

Objavljeno: 10:59h

Fudbaler Jang Bojsa i bivši reprezentativac Srbije Miralem Sulejmani istakao je da će svim srcem biti u "orlove" u duelu protiv Švajcarske.

Sulejmani od 2015. godine nosi dres Jang Bojsa, a ovog leta je produžio ugovor sa šampionom Švajcarske.

Zbog toga je švajcarski Blik uradio intervju sa nekadašnjim fudbalerom Partizana.

- Švajcarci imaju dobar rezultat iz prve utakmice protiv Brazila. To je prva utakmicana turniru, uvek najteža, Švajcarska ima dobar tim i remi protiv brazila možda nije veliko iznenađenje - rekao je Sulejmani i dodao:

- Što se tiče pobede Srbije protiv Kostarike, mislim da smo igrali veoma dobro, ofanzivno... Pobeda je dala igračima samopouzdanje - istakao je napadač Jang Nojsa.

Posle kiksa protiv Islanda Argentina mora da pobedi. Ali protiv Hrvatske je tek blagi favorit sa kvotom 2,15 na keca. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Argentina – Hrvatska.

Reporter Blika je potom pitao Sulejmanija za koga će navijati.

- Naravno da ću navijati za Srbiju. Srbija je po mom mišljenju favorit, volim svoju zemlju svim srcem, gledam svaku utakmicu i navijam za "orlove" - istakao je napadač Jang Bojsa.

Upitan šta je najveći adut Srbije, Sulejmani je naglasio da je to zajedništvo.

- Mislim da je najjači adut Srbije timska igra, zajedništvo... Imamo mnogo individualaca, koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. U kontaktu sam s mnogim igračima, igrao sam sa dosta njih - zaključio je Sulejmani.

BONUS VIDEO UŽIČANI GLAVNA ATRAKCIJA NA MUNDIJALU: Lepotice iz celog sveta su sa njima želele samo OVO, a njih jedino zanimaju Orlovi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.