NOVI OTKAZ U REPREZENTACIJI: Jedan od najbitnijih košarkaša odlučio da preskoči okupljanje ovog leta! (FOTO)
Foto: Fonet

povreda

NOVI OTKAZ U REPREZENTACIJI: Jedan od najbitnijih košarkaša odlučio da preskoči okupljanje ovog leta! (FOTO)

Srbiju 29. juna čeka gostovanje Gruziji, a zatim 2. jula sledi poslednja utakmica prve faze protiv Nemačke u Novom Sadu

Objavljeno:

Posle pet dana treninga u novobeogradskoj dvorani Ranko Žeravica, košarkaška reprezentacija Srbije reselila se u Novi Sad gde će trenirati do putovanja u Tbilisi i gostovanje Gruziji u pretposlednjem kolu prve faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini 2019. godine.

Dobra vest za selektora Aleksandra Đorđevića je da će od četvrtka uveče roster Srbije će biti jači za Nikolu Milutinova. Srpski centar je posle redovnih konsultacija sa klupskim i reprezentativnim lekarima odlučio da ne bude podvrgnut operativnom zahvatu kako bi rešio problem sa kolenom koji ga muči poslednje vreme.

foto: Saša Pavlić Koky

Jedina loša vest jeste da Đorđević neće moći da računa na Stefana Jovića. Novi šampion Nemačke je posle duge i iscrpljujuće sezone odlučio da se posveti rešavanju određenih zdravstvenih problema, pošto je imao manji operativni zahvat na oku.

foto: Fonetap

Podsetimo, od ranije su sa spiska, zbog zdravstvenih i drugih problema, otpisani Miloš Teodosić, Nemanja Bjelica, Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, Miroslav Raduljica, Nikola Kalinić, Marko Gudurić, Vladimir Lučić, Luka Mitrović, dok su Milan Mačvan i Ognjen Kuzmić.

Srbiju 29. juna čeka gostovanje Gruziji, a zatim 2. jula sledi poslednja utakmica prve faze protiv Nemačke u Novom Sadu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.