VIŠE ŽENA NEGO ISLAND STANOVNIKA! Na terenu protiv Argentine proveo pola sata, ali to je bilo više nego dovoljno... (FOTO)
Foto: EPA/Peter Powell

Dečko je postao hit kod lepšeg pola

VIŠE ŽENA NEGO ISLAND STANOVNIKA! Na terenu protiv Argentine proveo pola sata, ali to je bilo više nego dovoljno... (FOTO)

Doduše, ne baš više, ali približno...

Objavljeno: 21:12h

Rurik Gislason je fudbaler nemačkog drugoligaša za koga skoro niko nije čuo sve do jučerašnjeg meča između Islanda i Argentine. A danas? Danas njegov Instagram profil prati već 250.000 ljudi, što je malo manje od cele populacije njegove nacije koja iznosi 330.000.

Iako je na terenu proveo samo pola sata zu remiju (1:1) svoje reprezentacije sa Nemcima, Gislason je već sada uspeo da ostavi veliki utisak na ovogodišnji Mundijal.

Pogotovo ako pitate ženski deo populacije koji prati Svetsko prvenstvo ili je počeo da ga prati upravo zbog Rurika.

On je postao pogotovo popularan na južnoameričkom kontinentu, gde naprimer glumica Gabriela Lopez koju prati 2 miliona ljudi, na svom profilu napisala -Kako je moguće da neko bude toliko sladak?

Argentinska glumica Himena Akardi je takođe primetaila da je oko 40.000 njenih fanova, zapratili Gislasona samo 30 minuta nakon što je ona sama zapratila dotičnog.

Sada je samo pitanje koiko će njegov Instagram profil imati pratioca na kraju mundijala u Rusiji, koji će mu pored oskočne daske za fudbalsku karijeru moguće biti i za manekensku.

BONUS VIDEO: Slavlje srpskih navijača na Trgu Nikole Pašića posle gola Aleksandra Kolarova

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.