Da li ste ikada čuli za OVE?! Ameri objavili spisak za FIBA kvalifikacije, pogodite koliko NBA igrača je na njemu! (FOTO)
Foto: Profimedia

improvizacija

Da li ste ikada čuli za OVE?! Ameri objavili spisak za FIBA kvalifikacije, pogodite koliko NBA igrača je na njemu! (FOTO)

Bez obzira na osvojenu titulu pre četiri godine, i Ameri ovaj put moraju da se izbore za plasman na Mundobasket na terenu...

Objavljeno:

Poteškoće oko sastavljanja spiska reprezentacija za kvalifikacione mečeve za Mundobasket, nisu zaobišle ni reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država.

DELIJE, UZ VAS SU ČUDA MOGUĆA: Alimpijević pozvao navijače da ispune Arenu i pomognu im u meču sa moćnim CSKA! (FOTO)

Bez obzira na osvojenu titulu pre četiri godine, i Ameri ovaj put moraju da se izbore za plasman na Mundobasket na terenu, a u kvalifikacije šalju kombinovani tim, sastavljen mahom od košarkaša koji nastupaju u Razvojnoj NBA ligi.

Na spisku koji je sastavio Džef Van Gandi. pošto aktuelni Greg Popovič preuzima tim tek na samom takmičenju (ako se kvalifikuju) nalaze se četvorica košarkaša koji su branili boje SAD-a i na kontinentalnom šampionatu (AmeriKup) prošlog leta gde su uzeli zlato.

To su: Lari Dru (Sijuks Fols Skajfors), Redži Hern (Rino Bighorns), Ksavijer Manford (Viskonsin Herd) i Džamil Varni (Teksas Ledžends).

Preostali košarkaši na spisku SAD-a su:

Markel Braun (Oklahoma Siti Blu), Semaj Kriston(slobodan agent), Džerel Edi (Vindi Siti Buls), Amajl Džeferson (Ajova Vulvs), Kenedi Miks (Reptors 905), Elidža Milsap (Ajova Vulvs), Donald Sloun (Teksas Ledžends) i Trevis Ver (Saut Bej Lejkers).

ČOVIĆ O BUDŽETU, ZAGORCU I SMENI TRENERA: Ma ne znaš ti ništa skote, pardon, bote!

BONUS VIDEO: Vujadin Savić luduje sa Delijama u Pioniru

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.