Ispovest rođenog pobednika Saše Đorđevića: Sve sam znao još pre SP, a OVO je moja misija sa Srbijom!
Foto: Filip Plavčić

to je poručio igračima posle rija

Ispovest rođenog pobednika Saše Đorđevića: Sve sam znao još pre SP, a OVO je moja misija sa Srbijom!

Selektor Srbije je napisao u kolumni šta je rekao igračima posle poraza u finalu Olimpijskih igara u Riju
Objavljeno: 20:07h

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Saša Đorđević, napisao je svojevrsnu svoju ispovest u kolumni novogodišnje izdanja "Politike".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Strateg "orlova" govorio je o tome kako je svoj pobednički duh iz igračkih dana preneo na svoje naslednike, kako je tokom prethodne tri godine od njih stvorio tim, sa kakvim se problemima susretao, ali i kada je znao da su baš oni koje je odabrao "ta ekipa".

- Meni je sve bilo jasno mesec dana pre Svetskog prvenstva u Španiji, na turniru u Trstu, kada sam na tajm-autu, dok smo vodili +20 protiv Kanade, igračima i saradnicima rekao "Video sam sve što me interesuje". Svi su me začuđeno gledali, ne shvatajući o čemu pričam. Tada sam osetio - MI SMO TA EKIPA, slogan na koji sam veoma ponosan, u kojem je suština naših uspeha - napisao je između ostalog Đorđević.

On se dotakao i govora koji je održao igračima nakon poraza u finalu Olimpijskih igara i tada im stavio do znanja koji je njegov cilj kao selektora Srbije.

- To se svodi na ono što sam rekao još u svom prvom pojavljivanju u javnosti kao selektor Srbije, krajem 2013. godine, u dnevniku RTS-a, da mi je cilj da čujem "Bože pravde kao poslednju himnu jednog velikog takmičenja. To je moja misija, koju u timu delim na ravne časti sa saradnicima i igračima - napisao je Sale Nacionale.

Iz toga se da zaključiti ono što je već poznato, a to je da narednog leta Srbija napada evropsko zlato u Turskoj.

(Espreso.co.rs / Izvor: Politika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.