ZAŠTO JE GRIZMAN SLAVIO SVETSKU TITULU OGRNUT URUGVAJSKOM ZASTAVOM? Neverovatna priča se krije iza ovog gesta Francuza! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Futbol Para Troncos

Neobično

ZAŠTO JE GRIZMAN SLAVIO SVETSKU TITULU OGRNUT URUGVAJSKOM ZASTAVOM? Neverovatna priča se krije iza ovog gesta Francuza! (VIDEO)

Francuski reprezentativac je na konferenciji za medije uze zastavu od jednog novinara i sav srećan je obukao

Objavljeno: 12:38h

Antoan Grizman je ogrnut zastavom Urugvaja slavio sa saigračima iz Francuske osvajanje titule prvaka sveta na Mundijalu u Rusiji.

Sigurni smo da nikome ili bar mnogima nije bilo jasno zašto napadač "trikolora" nosi posle finala urugvajsku zastavu, sa kojom je potom došao i na konferenciju za medije.

Ali sve je to zato što su Grizman i Urugvaj neraskidivo povezani sudbinom, jer podsećamo da i kada je u četvrtfinalu postigao gol protiv njihove reprezentacije iz poštovanja ga nije slavio, a sve je to zbog jednog čoveka.

U pitanju je Martin Lasarte koji ga je trenirao u Real Sosijedadu i Grizman tvrdi da je on glavni "krivac" za njegovu blistavu karijeru, a uz to ga je i učinio velikim fanom rodne zemlje, urugvajske kulture, običaja, tradicije i naroda.

Uz sve to, Grizman je zagriženi navijač urugvajskog velikana Penjarola i ima člansku kartu kluba broj 100.000.

- Pored njega sam zavoleo Urugvaj, pili smo svaki dan, postao sam zavisnik od urugvajskog fudbala i utakmica Penjarola - rekao je jednom prilikom Francuz.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.