PROVOCIRAO, A SADA SE ŽALI! Granit Džaka opleo po svojima: Ovo nas vraća u kameno doba! (FOTO)
Foto: EPA/Laurent Guilleron

PROBLEMI U RAJU...

PROVOCIRAO, A SADA SE ŽALI! Granit Džaka opleo po svojima: Ovo nas vraća u kameno doba! (FOTO)

Igrač Arsenala, albanskog porekla, koji je proslavom razočarao čelnike Fudbalskog saveza je bio jedan od razloga za spomenutu izjavu

Objavljeno:

Švajcarski reprezentativac Granit Džaka je ljut na Savez te zemlje posle izjave sekretara Aleksa Mišera da problem sa igračima koji imaju dvojno državljanstvo treba što pre da se reši.

Igrač Arsenala, albanskog porekla, koji je proslavom razočarao čelnike Fudbalskog saveza je bio jedan od razloga za spomenutu izjavu.

- Ovim je razočarao igrače u nacionalnom timu i sve one koji će u budućnosti igrati. Posle sporne proslave gola mi je rekao da će učiniti sve da nas zaštiti, očekivali smo podršku, a dobili smo ovo. Iz njegove izjave mogu da zaključim da ne veruje u fudbalere sa dvojnim pasošima, a mi dajemo sve od sebe za ovaj dres i zahvalni smo zbog svega što su učinili za nas i naše porodice - rekao je Džaka.

Granit Džaka
Granit Džaka foto: Starsport©

Naglasio je da nije jedini.

- Moji koreni su sa Kosova, Embolo je iz Kameruna, Rodrigez je polu Čileanac, polu Španac, Akandži je iz Nigerije, selektor Petković takođe ima dvojno državljanstvo. Mišerova izjava nas vraća u kameno doba - zaključio je Granit Džaka.

Inače, Mišer je posle izjave uputio izvinjenje onima koji su se osetili uvređeni.

BONUS VIDEO LUDNICA U MOSKVI: Nekoliko desetina hiljada navijača dočekalo fudbalere u Moskvi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.