Azar i Lukaku rasturili Tunis! Belgija nije nimalo naivna! (FOTO)
Foto: Reuter

svetsko prvenstvo, 2018.

Azar i Lukaku rasturili Tunis! Belgija nije nimalo naivna! (FOTO)

Belgija je ovom pobedom overila plasman u osminu finala Mundijala, dok je Tunis izgubio sve šanse za ostanak na šampionatu

Objavljeno: 16:09h

Fudbalska reprezentacija Belgije savladala je ubedljivo "kolege" iz Tunisa rezultatom 5:2 u meču drugog kola Mundijala u Rusiji.

Počelo je veoma efikasno. U petom minutu sa bele tačke bio je precizan Eden Azar, a samo deset minuta kasnije prednost je povećao Romelu Lukaku. Već u 18. minutu Tunis je smanjio na 2:1 preko Brona, koji se povredio neposredno posle gola i morao je da napusti igru.

foto: Reuter

Do kraja prvog dela Lukaku je postigao još jedan pogodak i tako se izjednačio na prvom mestu listri strelaca sa Ronaldom jer su oboje postigli četiri gola.

Drugo poluvreme krenulo je novim golom Azara za 4:1, da bi u finišu meča strelac bio i Batšuaji kao i Nazri za reprezentaciju Tunisa i konačnih - 5:2.

Belgija je ovom pobedom overila plasman u osminu finala Mundijala, dok je Tunis izgubio sve šanse za ostanak na šampionatu. Drugi meč ovog kola u ponedeljak igraju Engleska i Panama.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.