NOVAK ĐOKOVIĆ JE IZBACIO NAVIKU KOJU SVI IMAMO: Kada čujete RAZLOG, isto ćete uraditi
Novak Đoković, Foto: Printscreen/Youtube/RTS Prikazuje

ZA ZDRAVLJE

NOVAK ĐOKOVIĆ JE IZBACIO NAVIKU KOJU SVI IMAMO: Kada čujete RAZLOG, isto ćete uraditi

Pored napornih treninga koji su za njega svakodnevica, Nole izuzetno pazi šta jede, ali pažnju obraća i na neke druge stvari, tj. navike koje bi mogle da imaju uticaj na zdravlje

Objavljeno:

Većina će nakon ovoga telefon da sklanja od sebe i da ga ne nosi u pantalonama.

Novak Đoković poznat je kao neko ko veoma vodi računa o svom zdravlju, a upravo je promena načina ishrane dovela do toga da je igrač - koga su svojevremeno mučili bolovi, teškoće sa disanjem i povrede na terenu - odjednom postao teniski broj jedan u svetu.

1 / 5 Foto: Epa/ Ali Haider

Pored napornih treninga koji su za njega svakodnevica, Nole izuzetno pazi šta jede, ali pažnju obraća i na neke druge stvari, tj. navike koje bi mogle da imaju uticaj na zdravlje.

Ove teme se dotakao i u svojoj knjizi "Serviraj za pobedu", gde je u nekoliko rečenica slikovito objasnio uticaj mobilnog telefona na zdravlje.

- Pitajte nekoga u prostoriji da izbaci desnu ruku, a levu stavi na stomak, tako im testirajte snagu. Onda mu dajte da drži mobilni telefon u levoj ruci, na stomaku i ponovo ga testirajte. Radijacija mobilnog telefona će loše uticati na njegovo telo i oslabiće otpor njegove desne ruke, kao i hrana na koju ste netolerantni. To je nešto što vam otvori oči, nešto što će vas naterati da razmislite dva puta pre nego što ponovo budete nosili telefon u džepovima pantalona - objasnio je Novak.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.