PRE SAMOG GULJENJA KOBASICE OBAVEZNO MORATE DA URADITE OVO: Ni slučajno NEMOJTE ODMAH DA IH PRŽITE, PRAVITE GREŠKU
Kobasice, Foto: Profimedia

SAVET

PRE SAMOG GULJENJA KOBASICE OBAVEZNO MORATE DA URADITE OVO: Ni slučajno NEMOJTE ODMAH DA IH PRŽITE, PRAVITE GREŠKU

Trebalo bi da se vrlo lako skine, a ako ne ide, možete probati još jedan trik

Objavljeno:

Guljenje kobasice, njenog sloja nije baš jednostavno pogotovo ako je isti tanak, pa je vrlo čvrsto zalepljen za mesnati deo.

Ipak, postoji trik koji maksimalno olakšava taj posao.

1 / 5 Foto: Profimedia

Kako savetuju mnogi, kobasicu treba malo pokvasiti i vodom. Pokvasite ruke i lagano je potapkajte, a zatim presecite sloj i samo ga povucite. Trebalo bi da se vrlo lako skine, a ako ne ide, možete probati još jedan trik.

Kobasicu ubacite na nekoliko sekundi u lonac proključale vode, prerežite sloj i ogulite, prenosi Our Everyday Life.

(Espreso / Our Everyday Life)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.