PROVOCIRALA PRED KAMEROM, PA JOJ ISPOD SEVNULO "STVORENJCE": Snimak SVE DOKAZAO, AU! (VIDEO)
Yeri Mua, Foto: Printscreen/Instagram

ŠOK

PROVOCIRALA PRED KAMEROM, PA JOJ ISPOD SEVNULO "STVORENJCE": Snimak SVE DOKAZAO, AU! (VIDEO)

Na veliku žalost mlade dame, snimak se odmah proširio društvenim mrežama, međutim ona je incident primila bez puno uzrujavanja

Objavljeno:

Dok je prikazivala drugim devojkama kako da se ispravno našminkaju, mladu meksičku blogerku zadesila je prava neugodnost, noćna mora od koje valjda najviše strahuju sve žene posvećene savetovanju o zdravlju, modi i lepoti.

Yeri Mua na svojoj glavi imala je nepozvanog gosta koji je izvirio ispod njene kose i isprsio se ispred kamera, a pratioci prenosa odmah su zaključili da su ugledali uš, nametnika koji živi u vlasištu i hrani se krvlju domaćina, piše portal El Sol De Puebla.

Na veliku žalost mlade dame, snimak se odmah proširio društvenim mrežama, međutim ona je incident primila bez puno uzrujavanja.

U jednom od narednih videa kazala je da je proverila ima li doista problema s parazitima, pa ustvrdila da nije pronašla baš niti jednog pripadnika zloglasne krvožedne grupe.

"Ma verojatno je u pitanju bio komarac kojeg je privuklo svetlo", rekla je vedroga duha i obećala da će se javno podvrgnuti uklanjanju uši ako ispadne da su korisnici društvenih mreža ispravno utvrdili problem.

Inače, devojku na Instagramu prati preko dva miliona korisnika, a prvi video je objavila u novembru 2018. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.