MANEKENKA SE SKINULA GOLA, A SVI BULJE TAMO DOLE: "Samo neka viri, bravo!'
Manekenka Aimee, Foto: Printscreen/Instagram

ŠTA KAŽETE?

MANEKENKA SE SKINULA GOLA, A SVI BULJE TAMO DOLE: "Samo neka viri, bravo!'

Uprkos tomu što mnoge žene odlučuju brijati svoje bikini zonu dok ne postanu potpuno glatke i bez dlaka, Aimee je odlučila zadržati svoj "grm"

Objavljeno: 10:47h

Manekenki slobodnog duha, Aimee, nije bilo strano pokazati svoje prirodno telo, uključujući i stidne dlačice, pred svojih 17.000 TikTok pratioca.

Kreatorka sadržaja kovrčave kose odolela je brijanjustidnih dlaka, čime se ponosi.

Uprkos tomu što mnoge žene odlučuju brijati svoje bikini zonu dok ne postanu potpuno glatke i bez dlaka, Aimee je odlučila zadržati svoj "grm".

'Dlake su dar prirode'

U nedavnom videu koji je podelila na svom TikToku, ljepotica je pozirala s jednom rukom iza glave dok je stajala ispred bazena.

Dok je nosila crni kupaći kostim ekstremno visokog struka, njene stidne dlake probijale su joj se kroz sa strane gaćica. Pokazujući svoju utegnutu figuru, Aimee je tresla bokovima dok je plesala za svoje obožavaoce.

U videu je izjavila: "Dlake, da nisu trebale biti tamo, uopšte ne bi rasle na našim telima."

Kada je snimak postao viralan, skupila je ogromnih 9,6 miliona pregleda.

Inspirisani ovim dlakavim prizorom, mnogi su pohrlili komentarisati kako bi pohvalili manekenku jer je tako samouverena. Jedna osoba je napisala: "Mislim da je kul i seksi, iskreno."

Iznenađujući trik za pravilno brijanje osetljive bikini zone

Drugi korisnik je dodao: "Dlake su seksi, ne znam u čemu je problem."

Jedan muškarac je rekao: “Volim kad moja cura drži prirodno. Više joj se divim!”

Neko je drugi primetio: "Ne treba se sramiti, samo neka raste."

Jedna korisnica je komentarisala: “Nema ništa loše u brijanju, nema ništa loše u tome da ih zadržimo. Što god želite učiniti je pravi izbor za vas.”

Neki su imali i pitanja

Aimee je odgovorila na uobičajena pitanja koja je dobila od svojih obožavaoca o tome zašto se ne brije, pri čemu je priznala da tek povremeno njeguje stidne dlačice te da njena kovrčava kosa na glavi nije jedina koja dobiva tretman.

Manekenka je podelila da takođe šamponira i održava stidne dlake dok ne postanu mekane i pahuljaste, prenosi Daily Star.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.