Šta ključ koji odabereš govori o tebi? (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

koji je tvoj?

Šta ključ koji odabereš govori o tebi? (FOTO) (GIF)

Zamislite veliki kovčeg sa blagom i da se u njemu nalazi sve što želite... Sad samo treba iz prve da odaberete ključ koji će ga otvoriti, inače blago nestaje...
Objavljeno:
  • 34

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Testovi ličnosti su jako popularni u poslednje vreme, osim što vam mogu biti jako korisni jer preko njih možete prodreti do svoje duboke podsvesti, mogu biti i jako zabavni. Ako ga radite sa prijateljima mogli biste otkriti neke osobine o njima, za koje niste ni znali da ih poseduju.

Šta slika na vašem Facebook profilu govori o vama? (FOTO) (GIF)

Izaberite ključ kojim bi otključali kovčeg s blagom, ali nemojte da previše razmišljajte već izaberite onaj koji vas prvi privuče

Solo si? Pronađi savršenu vezu uz ovih 5 koraka (FOTO) (GIF)

foto: Profimedia

Ključ No. 1

Ovo je najjednostavniji i najuobičajeni ključ i otkriva da ste racionalni, stabilni i da ne želite da trošite energiju na sitnice. Jasni ste i direktni u razgovoru s drugima, a u životu se vodite razumom, a ne osećanjima. Neki misle da ste introvertni, ali to je samo delimično tačno. Ponekad ste takvi jer je to deo vaše taktike. Moguće je da su vas događaji iz prošlosti formirali u osobu kakva ste sada.

foto: giphy

Ključ No. 2

S vama nikako nije lako jer umete da budete vrlo strogi prema ljudima koji vam se približe. Upravo zato vas neki ljudi vas izbegavaju. Moguće je da imate rukovodeći položaj gde vas podređeni poštuju, ali vas se i boje. Strogi ste i prema samima sebi. Trebalo bi da shvatite da su pored vas ljudi, a ne roboti i morate se malo opustiti ponekad.

foto: giphy
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media