JAPANCI OTKRIVAJU ŠTA KRVNE GRUPE ČEKA U BUDUĆNOSTI: Pogledajte šta kažu za vašu
Krv, Foto: Profimedia

pronađite svoju

JAPANCI OTKRIVAJU ŠTA KRVNE GRUPE ČEKA U BUDUĆNOSTI: Pogledajte šta kažu za vašu

Ako znate svoju krvnu grupu, saznajte koje vas osobine prema japanskim verovanjima najbolje opisuju

Objavljeno: 16:37h

U Japanu i Koreji veruju da se čovekov karakter i njegova budućnost mogu "videti" na osnovu krvne grupe. Japancima ona predstavlja važan faktor pri odabiru partnera, zapošljavanja i životnog uspeha.

Japanski profesor Takedži Furukava je 1927. predstavio svoju "Studiju temperamenta kroz krvne grupe", koja je označavala početak japanske kulture verovanja da krvna grupa određuje karakter.

Ako znate svoju krvnu grupu, saznajte koje vas osobine prema japanskim verovanjima najbolje opisuju.

O - dominantni i tvrdoglavi

Društveni su, energični i popularni u društvu. Vrlo su radoznali, ali tolerantni i plemeniti. Imaju dobre predispozicije za uspeh jer nemaju problem s preuzimanjem inicijative i pokretanjem projekata koje zamisle. Mana im je tvrdoglavost, a u ljubavi ljubomora i arogancija. Najbolje im odgovaraju osobe koje su krvne grupe O ili AB.

Najprikladnija zanimanja: političar, ministar, bankar, broker, kockar i sportista.

A - romantični perfekcionisti

Zatvoreni su i stidljivi. Veliki su perfekcionisti i sve rade oprezno i bez greške. Dobri su timski igrači i spremni da pomognu. Kvare ih izbirljivost i tvrdoglavost. U ljubavi su romantični i nežni, a odgovaraju im osobe krvne grupe A i AB.

Najprikladnija zanimanja: knjigovođa, bibliotekar, ekonomista, pisac i programer.

Krvna grupa
Krvna grupafoto: Petar Lazović

B - strastveni individualci

Impulsivni su, sebični i nepredvidivi, ali s druge strane veseljaci s optimističkim pogledom na svet. Kreativni su i lako ostvaruju ciljeve. Strastveni su i poželjni ljubavnici, a najbolje se slažu s krvnim grupama B i AB.

Najprikladnija zanimanja: kuvar, frizer, vojnik, voditelj i novinar.

AB - prilagodljivi društvenjaci

U sebi nose mešavinu osobina suprotnih krvnih grupa, pa ih je teško odrediti jer se ne zna koje će osobine prevladati. Kreativni su, strpljivi i prilagodljivi u društvu. Krase ih i sposobnost koncentracije i izražena inteligencija, zbog čega su često uspešni u poslu koji rade. Najlakše im je da odaberu partnera jer im odgovaraju sve krvne grupe. Najprikladnija zanimanja: barmen, advokat, učitelj, menadžer i socijalni radnik.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.