SUTRA JE NAJSREĆNIJI DAN U GODINI! Astrolozi savetuju da POD HITNO URADITE OVO
Mlad Mesec, Foto: Beta

važan dan

SUTRA JE NAJSREĆNIJI DAN U GODINI! Astrolozi savetuju da POD HITNO URADITE OVO

Subota je najsrećniji dan u godini, prema astrologiji

Objavljeno: 14:42h

Već početkom marta, tačnije 2. u ovom mesecu desiće se jedna od retkih astrološkoh pojava - reč je jedinom mladom Mesecu u Ribama ove godine. Ovaj datum je poseban jer je jedan od najboljih dana u godini za maskimalno iskorišćenje inspiracije, mašte i svojih potencijala.

Jupiter je u bliskoj vezi sa Mesecom što nam donosi pregršt novih i produktivnih ideja! Prepustite im se, neka vas nose. Ali nemojte siliti sebe, neka sve teče svojim tokom!

Kada je ljubav u pitanju, mlad Mesec u Ribama donosi veliku priliku da pronađete srodnu dušu ili, ako je već imate, osetićete potrebu da joj dajete još više, nesebično i sebe i svoje vreme. Ali vodite računa da to ne preraste u preteranu kontrolu i u zavisnost. „Davanje“ drugom je najbolje ako ipak postoje neke granice i lični prostor za svakoga. Budite odmereni kako biste izbegli buduću ogorčenost i pritisak na vezu.

Pod uticajem mladog Meseca u Ribama mogu se aktivirati tajne želje koje smo do sada držali sputane 2.marta otvaraju se kapije za fantaziju. Prepustite se i uživajte!

U četvrtak, 3. marta Venera se sinhronizujete sa Plutonom u Jarcu. Sa snagom i željom za boljitkom, uložite sve kako biste mogli da napravite transformaciju svog života! Jedno upozorenje: ono što se dešava iza zatvorenih vrata svakako treba da ostane tamo!

Subota je najsrećniji dan u godini, prema astrologiji.

Ovaj dan naziva se još i Dan čuda pošto je Sunce u konjukciji s Jupiterom u znaku Riba. Važno je da tog dana svoju energiju usmerite ka pozitivnim i proaktivnim aktivnostima. Ovaj dan može biti prilika da se oslobodite negativnih misli, nagomilanih frustracija ili tuge.

1 / 3 Foto: Profimedia

Učinite to na zdrav način, oslanjajući se na ljude koji vas podržavaju i koji će vas podstaći ka emocionalnom razvoju. Sunce će udružiti snage sa Jupiterom u Ribama, donoseći vam talas kreativne, romantične i inspirativne energije. Pošto ste moćni Jupiter oseća kao svoj na svome u Ribama, a uvek teži najbolje, tako i svi mi možemo da očekujemo dobre vibracije.

Pod uticajem Venere i Marsa, susrešće se romansa i strasti. Prepustite se željama koje bujaju u vama! Ako imate partnera, onda vam je potrebno samo malo vremena i spremnost da eksperimentišete! Slobodno razgovarajte o svojim željama, budite iskreni. Samci bi mogli da osetite iskru sa novim prijateljem ili sa nekim koga su upoznali preko prijatelja. Osvojite osobu svojim intelektom i duhovitošću i ostanite otvoreni za sve opcije! Probajte, nemojte se stideti! Sada je vreme uživanja!

(Espreso/Sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.