SVAKI ZNAK IMA SVOJ TIP ŽENA! Šta vi mislite, da li ste po njegovom ukusu?
Devojka, Foto: Profimedia

zanimljivo

SVAKI ZNAK IMA SVOJ TIP ŽENA! Šta vi mislite, da li ste po njegovom ukusu?

Često uspešan u karijeri, ostvaruje kvalitetne i privatne odnose

Objavljeno:

Ovan je okružen ženama, Vaga traži fizičku lepotu kod žena, Rak je predan, dok su Ribe zaljubljene u sebe i čekaju da žena napravi prvi korak.

Ovan

Pripadnici ovog znaka vole da budu okruženi ženama. Ovan želi da bude u centru pažnje. Sklon je razigranim ženama, a posebno je slab na pametne partnerke. Voli žene koje znaju lepo da se izražavaju i koje su otvorene prema novim ljudima. Takođe ga krasi titula romantičnog i dobrog ljubavnika. On voli da planira stvari u životu, a ako ste spremni nešto da pridodate njegovim planovima, odmah će vas zavoleti. Ovnovi su radni i vredni, znaju kako da zarade novac, ali ga mogu brzo i potrošiti, prenosi Atma.

Bik

Bikovi su dosledni. U životu teže jednostavnosti i praktičnosti. Jako su vredni i žele da se poštuje to što rade, odnosno, vole priznanja za svoj rad. Najveće mane i slabosti su im njihova tvrdoglavost, i preterana opreznost. Skloni su pokazivanju znakova ljubomore i opsesije. Poseduju i dozu posesivnosti, a kada su u srećnom odnosu brane čast i sigurnost voljene osobe. Možda ćete ih malo teže zavesti, ali oni će onda za vas učiniti sve, ako treba i ući u fizički obračun. Poseduju ukus za lepe stvari, posebno odeću i hranu, a krasi ih i talenat za finansije.

Posao
Posaofoto: Profimedia

Blizanci

Muškarac Blizanac je inteligentan i komunikativan pa često prolazi kroz više predbračnih odnosa od ostalih znakova. Njihov šarm i zavodljivost jako dobro prolaze kod osoba suprotnog spola, koje odmah primijete njegov vedar duh i pozitivnu energiju koja ih privlači. Blizanci su koketni i skloni promenama. Njihove partnerke stalno moraju razmišljati kako im privući pažnju, smišljati nove načine da ih zabavljaju što nije uvek lako. Vole izazove i otvorenog su duha, cene mišljenja drugih, ali mnogo filozofiraju pa na kraju deluju neodlučno.

Rak

Rak voli porodični život. On je osećajan i emotivno predan partnerki. Pripadnici ovog znaka ostvaruju jaku vezu sa majkom. Skloni su promenama raspoloženja. Kada je reč o novcu jako su oprezni. Rakovi slično postupaju kada je reč o izboru žena, pokazuju opreznost i potrebno im je neko vrijeme da se otvore. Vrlo su osjetljivi i traže lepotu u svemu, vole lepu odeću. Rakovi često postaju talentovani kuvari i pisci.

Deca
Decafoto: Profimedia

Lav

Uvek željan pažnje, Lav je siguran i uveren u svoje sposobnosti. On je optimističan i samostalan, želi uvek da bude u centru pažnje i zna kako tamo i da ostane. Odgovoran je prema partneru u vezi, ali s druge strane može loše tretirati svoje podređene. Neizmerno tvrdoglav, ima velikih poteškoća sa prihvatanjem poraza i neuspeha. Traže od partnerke da shvati njegovu strast za uspehom, kao i to da uvek bude spremna da ih obasipa komplimentima. Njihova noćna mora je kada ih ignorišete ili zanemarujete.

Devica

Devica je praktična i logična osoba. Često se pronalazi u poslovima koji imaju veze sa naukom ili medicinom. Uvek čvrsto na zemlji, Device brinu za higijenu i izgled i primećuju svaki detalj i kod partnera kada se radi o ovome. Nisu skloni otvorenom pokazivanju emocija, ali ih itekako poseduju. Muškarca u znaku Device usrećiće žena koja poštuje njegov bistar um i inteligenciju. Nedostaje im samopouzdanja pa su stalno u iščekivanju posvećenosti i pažnje svojih partnera. Vrline su im racionalnost i strpljenje, piše 24sata.hr.

Vaga

Vage krase dobre komunikativne sposobnosti, vešte su i često atletski građene što ih sve čini dobrim ljubavnim partnerom. Poseduju istančan smisao za humor, znaju kako da zavedu drugu stranu i energija kojom zrače nikad ne ostane nezapažena. Sposobni su da se izdignu iz svake situacije, čak i kada sve izgleda izgubljeno. S druge strane, znaju biti površni, rasipni i opsednuti sami sa sobom. Kod žena uvek prvo traže fizičku lepotu pa tek onda njihove vrline.

Škorpion

Muškarci Škorpioni sa izrazitom lakoćom osvajaju žene, bez obzira na izgled. Vole ida imaju kontrolu nad svim stvarima, kao i visoke pozicije. Krasi ih tajanstvena priroda koja retko koga ostavlja ravnodušnim. U životu ih najviše pokreću novac, uzbuđenje i status. Pripadnici ovog znaka žele odanog partnera kraj sebe.

Ljubav
Ljubavfoto: Profimedia

Strelac

Strelac je optimističan i radostan. Uvek u svemu pronalazi svetlu stranu stvari. Često uspešan u karijeri, ostvaruje kvalitetne i privatne odnose. Razigran je kao malo dete, ne brine puno o izgledu i ne smeta mu ako njegov partner radi isto. Strelčevi nisu nimalo ljubomorni ni posesivni, najviše vole slobodu i vrednuju poverenje. Slabost im je preterana naivnost, tako da očekuju previše od drugih, a često se dogodi i da svojom iskrenošću povrede sagovornike.

Jarac

Kada je u pitanju poslovna karijera, pripadnik ovog znaka je inteligentan, uspešan i uporan. Jarac je nezaustavljiv u svojim planovima. Lako zarađuje novac i vešto sklapa kontakte. On je vođa po prirodi, koji će lako pridobiti druge osobe kako bi ostvario svoje ciljeve. Veoma osećajan, on ima poteškoća da izrazi svoe osećanja. Jarac će često strahujući za svoju poziciju izbeći ženu koja deli slične ambicije kao on.

Vodolija

Vodolije su stabilne i snažne. Uvek imaju želju da budu društveno korisne. Pripadnici ovog znaka su izrazito saosjećajni, ali isto tako zatvoreni kada je reč o njihovim emocijama. Vodolija muškarac teško razume suprotni pol, zato oni često završavaju sa starijim i iskusnijim ženama koje razumeju i poštuju njihove potrebe za sanjarenjem i tišinom. Ako žive u okolini koja im ne stvara nikakav pritisak, oni će uzvratiti ljubav.

Ribe

Pripadnike ovog znaka krasi urođena intuicija, tako da možete očekivati da se s Ribama razumete čak i kada svi ostali okreću glavu od vas. Ribe su osetljive i osećajne i traže osobu koja će ih pratiti i hrabro se suočavati sa svim nevoljama koje ih zadese u životu. One su malo zaljubljene u sebe i očekuju da žene čine prvi korak kada je reč o udvaranju.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.