HOROSKOP ZA 23. FEBRUAR: Vage u problemu sa nesporazumima, Bikove čekaju ljubavni problemi
Ilustracija, Foto: Profimedia

dnevni

HOROSKOP ZA 23. FEBRUAR: Vage u problemu sa nesporazumima, Bikove čekaju ljubavni problemi

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Objavljeno:

Sreća je hodati zemljom sa saznanjem da nikom nisi učinio ništa zlo!

Ovan

Posao: Danas budite oprezni, jer postoji mogućnost podmetanja raznih spletaka i manipulacija u okviru vašeg radnog okruženja. Moguć je sukob sa nekim saradnicima.

Ljubav: Odlično ste raspoloženi, ali atmosferu u vašoj vezi može da kvari povremeno nepovrerenje partnera. Razgovor otvorenih karata rešiće taj problem.

Zdravlje: Dobro.

Bik

Posao: Danas budite oprezni, jer je moguć sukob interesa, tako da je moguć prekid saradnje sa nekim poslovnim partnerima. Sačekajte bolji period za sklapanje novih sporazuma.

Ljubav: Nesloga i razmirice s partnerom mogu obeležiti ovaj dan. Sukob različitih viđenja bitnih egzistencijalnih pitanja biće dominantna atmosfera ovog dana. Rešenje leži u kompromisu.

1 / 12 Foto: Profimedia

Zdravlje: Problemi sa vidom.

Blizanci

Posao: Moguće su nesuglasice sa pretpostavljenima i saradnicima. Danas će atmosfera na poslu biti napeta, pa je bolje da se ne upuštate mnogo u neke teške rasprave. Sačekajte bolji trenutak.

Ljubav: Zvezde vam danas nisu baš posebno naklonjene, jer su moguće nesuglasice i sa partnerom. Mogućnost nerazumevanja je velika. Bolje izaberite neutralnije teme kako biste izbegli svađu.

Zdravlje: Obratite pažnju na hranu koju svakodnevno unosite.

Rak

Posao: Pokušajte da izbegnete sklapanje saradnje sa nedovoljno poznatim poslovnim saradnicama. Neke promene u načinu poslovanja pomoći će vam da poboljšate svoje rezultate.

Ljubav: Ovaj period nije povoljan za ljubavni plan, jer kao da niko trenutno ne ispunjava ni približno ideal kakvom težite. Sačekajte bolji period za početak nove veze.

Zdravlje: Boravite više na svežem vazduhu.

Lav

Posao: Pazite se velikih previda u ovom periodu, posebno što se tiče neke dokumentacije. Što se tiče nove saradnje, najunosniji ugovor vas očekuje sa inostranstvom.

Ljubav: Zadovoljni ste vašom vezom s partnerom i planirate dalje korake, kao i neke promene koje bi mogle uneti novu dinamiku u vaš odnos.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Devica

Posao: Mogući su nesporazumi sa poslovnim saradnicima. Ukoliko budete imali razgovor s nadređenima, potrudite se da što preciznije izrazite svoje planove i ciljeve.

Ljubav: Početak veze sa osobom koja vam se već dugo dopada može obeležiti ovaj period. Sledi vam dalje zbližavanje.

Zdravlje: Glavobolja.

Vaga

Posao: Možete naići na neke nesporazume ili možete čak dobiti kritike od pretpostavljenih. Vaša psihička osetljivost je posebno izražena, pa se može desiti da impulsivno reagujete na neke reči i tako pokvarite neke odnose sa ljudima sa posla.

Ljubav: Stabilizacija u odnosu s partnerom obeležiće ovaj dan. Očekuje vas romantičan izlazak, tako da ćete uživati svim čulima kako to samo vi dobro znate.

Zdravlje: Nervoza.

Škorpija

Posao: Uspešan dan na poslu, posebno ako se bavite prosvetom, trgovinom i pružanjem usluga. Oprez s novim i neproverenim saradnicima.

Ljubav: Nepoverenje vašeg partnera može obeležiti ovaj dan. Moguće su rasprave. Najbolje bi bilo da budete potpuno iskreni i razjasnite sve nedoumice partnera.

Zdravlje: Unosite više vode.

Strelac

Posao: Danas se možete suočiti sa neočekivanom preprekom. Može vam nedostajati novac da biste sproveli svoje ranije zacrtane planove.

Ljubav: Rasprava s voljenom osobom može dominirati atmosferom ovog dana. Iako je sve krenulo od nekog sitnog komentara, reč po reč pojavile su se tenzije. Najbolje bi bilo da se razumno dogovorite o svemu.

Zdravlje: Vrtoglavica.

Jarac

Posao: Danas možete biti skloni previdima. Budite oprezni prilikom pregovora i potpisivanja dokumenata.

Ljubav: Očekuje vas uzbudljiva avantura, koja će probuditi sva vaša čula. Pa ipak, pazite da se kasnije ne razočarate, jer tu osobu ipak ne poznajete dovoljno dobro.

Zdravlje: Problemi sa kožom.

Vodolija

Posao: Danas morate biti oprezni ako budete imali važan ragovor na poslu, bilo da je reč o sastanku sa pretpostavljenima ili kolegama. Moguće su spletke i manipulacije.

Ljubav: Početak nove veze sa osobom rođenom u znaku Lava ili Device uliće vam novi entuzijazam. Postoji problem, međutim, a to je da vam se vrati neka osoba iz prošlosti i u isti mah pokuša da obnovi vezu sa vama.

Zdravlje: Nervoza.

Ribe

Posao: Potpisivanje važnih sporazuma i dokumenata vam se danas ne preporučuje, jer su mogući veliki previdi. Sačekajte bolji trenutak.

Ljubav: Nepoverenje partnera može ozbiljno da naruši stabilnost vaše veze. Situacija može postati komplikovana, pa je bolje da sve to na vreme rešite.

Zdravlje: Nedostatk sna.

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.