OVA 4 ZNAKA OSTAĆE BEZ PREBIJENE PARE DO MARTA: Novac će videti samo na televiziji
Ilustracija, Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

OVA 4 ZNAKA OSTAĆE BEZ PREBIJENE PARE DO MARTA: Novac će videti samo na televiziji

Najbolje je da novčanik držite tako da vam je uvek "ispred nosa", da se to ne bi desilo

Objavljeno:

Četiri znaka biće u najvećem problemu zbog novca, naročito na kraju meseca. Pogledajte da li ste među njima.

Bik

Kraj meseca obično nije blag prema vama, a tako je i u februaru. Nedeljni horoskop predviđa da ćete brojati svaki dinar, ali neka vam to bude nauk za sledeći mesec - odmah stavite nešto novca sa strane i nikada više nećete morati krajem meseca da brinete o tome da li imate dovoljno da izađete s nekim na kafu bez brige!

Lav

Novčanik
foto: Printscreen

Loš period za Lavove, njihovo emotivno stanje diktira i novčano! Nedeljni horoskop vam kaže da ćete se osećati utučeno, ne "blistavo" kao obično, i da ćete pokušati da se razveselite šopingom. Znajte da je to samo kratkoročno zadovoljstvo, a kada prođe, ostaćete sa malo novca i puno stvari koje vam zapravo ne trebaju.

Škorpija

Nepredviđeni trošak vezan za kuću će vam "izbiti" poslednji dinar iz džepa! Verovatno će to biti krajem nedelje, vezano za neki uređaj ili deo nameštaja koji vas već dugo izdaje, ali nikako da se naterate da ga zamenite. Ove nedelje ćete to morati!

Jarac Nedeljni novčani horoskop nije na vašoj strani, Jarčevi! Rasejani ste, imate obaveza preko glave i moguće je da ćete zaturiti neki novac, ili čak izgubiti novčanik ili karticu. Najbolje je da novčanik držite tako da vam je uvek "ispred nosa", da se to ne bi desilo. Izbegavajte i izlaske u većem društvu gde ćete biti u iskušenju da častite, strpite se do početka marta!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.