DNEVNI HOROSKOP ZA 21. FEBRUAR: Pogledajte kome zvezde donose nesigurnost, a kome uspeh na poslu
Ilustracija, Foto: Profimedia

ZVEZDE GOVORE

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. FEBRUAR: Pogledajte kome zvezde donose nesigurnost, a kome uspeh na poslu

Poradite na samopouzdanju jer nemate ozbiljne poslovne probleme

Objavljeno: 10:02h

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Spremite se na slučajnosti koje vas ne izbacuju iz takta. Nemate dovoljno strpljenja da svima izađete u susret. Takođe na porodičnom i emotivnom polju niste dovoljno spremni da ulazite u teške teme.Povlačite se u tišinu doma. Dobro je zdravlje.

BIK

Nije dan za greške i opterećenje iz prošlosti. Budite u sadašnjem trenutku. Imate dobre poslovne rezultate.Pokušajte da izbegnete nesporazum da ne rasplamsate svađu sa emotivnim partnerom. Zavodite jednu Vodoliju. Zdravlje je dovoljno solidno.

BLIZANCI

Nemojte previše kalkulisati jer se možete zaigrati u u kompromisima koji vam ne odgovoraraju. Imate sve šanse da se dokažete u porodičnim obavezama. U ljubavi niste dovoljno razumni jer ste tvrdoglavi. Odlično je vaše opšte zdravlje.

1 / 7 Foto: Profimedia

RAK

Oklevanje zbog sopstvene nesigurnosti ruši vaš status na poslu. Poradite na samopouzdanju jer nemate ozbiljne poslovne probleme. Emotivni fokus je na dugoročnim planovima ali nemojte preterivati. Imate dobru ljubavnu podlogu. Zdravlje je u redu.

LAV

Koncentrisani ste na posao i preduzimate dobre korake. Imate prilike da preko prijatelja završite mali posao. Veoma ste raspoloženi da pomognete jednoj Vodoliji iako ona to odbija. Nemojte preterivati u svemu. Zdravlje je veoma promenljivo.

DEVICA

Obaveza je previše iako vaše ideje ne nailaze na odobravanje kod nadređenih. Pokušajte da se udružite sa iskusnijim saradnicima. Nije loše ako pokažete malo više razumevanja za osobu preko puta vas. Niste sami u vezi. Mogući problem sa zubima.

VAGA

Danas na poslu morate sami da osvojite sve što želite nemate osolonac. Povećajte samopouzdanje da ne dođete u pat poziciju. Budite realni u ljubavi i mislite o onome što može da se ostvari. Ništa nije slučajno u životu. Zdravlje je dosta dobro.

ŠKORPIJA

Raspoloženi ste i veoma konkretni u poslovnim aktivnostima. To vam čini poslove mnogo lakšim i lepšim. Niste napadni na polju ljubavi jer ste utišali strasti. Imate dobru Devicu koja uvek zna šta vam treba. Odlično je vaše opšte zdravlje.

STRELAC

Nema za vas prepreke na poslu jer ste navikli da se borite sa problemima. Imate dobru priliku za odličnu saradnju.Pokažite da se dostojni da ostvarite ljubavnu sreću tako što ćete biti fleksibilniji prema partneru. Zdravlje je dovoljno dobro.

JARAC

Nastupite otvoreno i srdačno prema konkurenciji bez velikih kalkulacija. Ne računajte na sudbinu već se oslonite na svoje iskustvo. Imate lepe planove i dovoljno je da partner pristane da biste sve odmah ostvarili. Polje zdravlja je stabilno.

VODOLIJA

Ako su vaši poslovi vezani za javnost pazite šta govoritie da ne uđete u verbalni problem. Emotivna dinamika je turbulentna jer vam se raspoloženje menja iz sata u sat. Borite se sa svojim unutrašnjim nesigurnostima. Zdravlje je veoma dobro.

RIBE

Mnogo se trudite a nema reči pohvale i podrške od strane saradnika. Zato ste frustrirani i nezadovoljni statusom. Imate ambiciozne ljubavne planove ali ste i dalje pod uticajem okoline koja vam ne misli ništa dobro. Polje zdravlja nije ugroženo.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.