JEDNOSTAVAN TRIK KOJI UKLANJA KALORIJE: Nakon ovoga ćete moći slobodno da jedete PICU, a da ne brinete o GOJENJU!
Ilustracija, Foto: Profiemdia

VAU!

JEDNOSTAVAN TRIK KOJI UKLANJA KALORIJE: Nakon ovoga ćete moći slobodno da jedete PICU, a da ne brinete o GOJENJU!

Iz nekog razloga, pica je postala sinonim za sreću i dobro raspoloženje, pa je ljudi često kupuju i kada su tužni ili umorni

Objavljeno:

Ko može da odoli savršenoj kombinaciji vrućeg paradajz sosa, sočnih pečuraka i kačkavalja koji miluje nepce?

Složićete se, retko ko.

Upravo zbog toga, jedno parče pice “s nogu” predstavlja najčešći način na koji se krši dijeta.

Iz nekog razloga, pica je postala sinonim za sreću i dobro raspoloženje, pa je ljudi često kupuju i kada su tužni ili umorni. Ista je situacija i kada nekoga prosto mrzi da kuva.

Upravo zbog toga, pica je čest krivac za to što brojevi na vagi u danu podivljaju.

Međutim, postoji jedan jednostavan trik da se ovo izbegne. Kako je pica veoma kalorična, važno je odstraniti višak tih štetnih kalorija koje i dovode do gojenja.

Nije u pitanju promena u recepturi, zaista ćete moći da uživate u svom omiljenom hrskavom testu.

Masnoća sa parčeta pice, u kojoj se i nalazi najveći broj kalorija, može da se ukloni prostim tapkanjem salvetom. Ovaj trik je isproban u emisiji “Food Detectives”.

Voditelj Ted Alen, uz svoj tim, izmerio je kalorije pice pre i nakon što je pomenutom metodom odstranjena masnoća. Ustanovili su da se na ovaj način sa pice uklanja čak i do 35 kalorija po parčetu.

1 / 6 Foto: Profiemdia

Prema njihovim rečima, prosečno parče pice broji oko 272 kalorije. Ovom metodom skinuli biste sa parčeta oko 35 kalorija, što je oko 13 odsto. Ukoliko pica nije redovna na vašem meniju, ovaj trik vam i ne znači mnogo, ali ako picu volite i konzumirate je često, možete, prema rečima stručnjaka, da izbegnete gomilanje i do nekoliko kilograma godišnje.

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.