BUJNA PLAVUŠA KOJA OBOŽAVA ĐOKOVIĆA SKINULA SE U MINIJATURNI BIKINI: Oskudni gornji deo jedva ukrotio grudi (FOTO)
Foto: Profimedia

VIKTORIJA

BUJNA PLAVUŠA KOJA OBOŽAVA ĐOKOVIĆA SKINULA SE U MINIJATURNI BIKINI: Oskudni gornji deo jedva ukrotio grudi (FOTO)

Viktorija je na plaži bila u narandžastom kupaćem sa srebrnim detaljima

Objavljeno:

Viktorija Silvstedt (47), švedska manekenka, televizijska voditeljka, glumica i pevačica uhvaćena je na odmoru u Majamiju. Viktorija je uživala na plaži dok su paparaci fotografisali njeno zgodno telo na kom mogu da joj zavide dosta mlađe koleginice.

1 / 1 Foto: Printscreen/Instagram/victoriasilvstedt

Fotografije koje su papraci napravili na ovoj plaži su čist dokaz da se Viktorija i u petoj deceniji može pohvaliti savršenom figurom, ali to nas ne iznenađuje jer bivša maneknka ništa ne prepušta slučaju. Ona redovno vežba i pazi šta jede, ali kaže da je jednim delom za njen izgled zaslužna genetika, ali da i naporan rad ima udela.

Viktorija je na plaži bila u narandžastom kupaćem sa srebrnim detaljima, koji je istakao njene već dovoljno velike grudi, pa su se svi okretali za atraktivnom plavušom, mada, čini se da ovo nju nije sprečavala da uživa, već joj je prijalo.

1 / 3 Foto: Profimedia

Viktorija voli često da posećuje luksuzne plaže širom sveta, pa je tako pre Majamija uživala na ostrvu Sveti Bartolomej, gde su je paparaci fotografisali u bež kombinaciji, a ovog puta su njene noge bile te koje su mamile poglede.

Podsetimo, Viktorija je još 2016. godine zaintrigirala domaću publiku kada se fotografisala na jednoj žurki u Nici sa Novakom Đokovićem.

Žurka povodom otvaranja teniske akademije Muratoglu okupila je brojne poznate svetske zvezde, mađu kojima je bio i Bob Sinkler, a tada je Viktorija podelila fotofrafiju na svom Instagram profili uz opis "Večera sa Bob Sinklerom i Novakom Đokovićem".

(Espreso / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.