ZBOG NJE SVI MUŠKARCI OSTAVLJAJU SVOJE ŽENE: Nudi im takvu STVAR koju ne mogu ODBITI (FOTO)
Cindy Gallop, Foto: Prinstcreen/Instagram

ona hoće mambo

ZBOG NJE SVI MUŠKARCI OSTAVLJAJU SVOJE ŽENE: Nudi im takvu STVAR koju ne mogu ODBITI (FOTO)

Ova žena i baka je pre nekoliko godina napravila profil na aplikaciji za upoznavanje i priznaje da joj se mlađi muškarci sami javljaju.

Objavljeno: 15:43h

Iako od ljudi čiji su partneri mlađi ili stariji od njih često čujemo kako su "godine samo broj", iz nekog je razloga velika razlika u godinama u mnogim društvima još tabu tema.

Sindi Galop (61) već 20 godina izlazi sa mlađim momcima i kako kaže, ne planira da se viđa sa svojim vršnjacima. Ova žena i baka je pre nekoliko godina napravila profil na aplikaciji za upoznavanje i priznaje da joj se mlađi muškarci sami javljaju.

Cindy Gallop
foto: Printscreen/Instagram/Cindygallop

- Kada pravite aplikaciju, postoji opcija da se navede starosna dob - rekla je Sindi i dodala:

- Ja sam stavila da me zanimaju muškarci koji imaju najviše 40 godina, a onda su počeli da mi se javljaju.

Cindy Gallop
foto: Printscreen/Instagram/Cindygallop

Mlađe muškarce s kojima izlazi Sindi upoznaje isključivo na internetu i ističe da ne mogu svi da se nađu u njenom društvu.

- Muškarci s kojima izlazim moraju da budu veoma drage osobe - rekla je i objasnila da je negativna strana veze s mlađima to što oni u nekom trenutku moraju da odu od nje kako bi se oženili i osnovali porodicu s nekim svojih godina. Ne bunim se, sve je bolje od mojih dosadnih vršnjaka - rekla je ona.

Sindi priznaje da je u kontaktu sa skoro svim bivšim momcima, a dešavalo se da pojedini ostavljaju žene kako bi ponovo bili s njom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.