IMALA SAM SE*S NA DAN ZALJUBLJENIH SA DRUGIM: A mužu sam dala NAJBOLJI POKLON IKAD
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram

PRIZNALA

IMALA SAM SE*S NA DAN ZALJUBLJENIH SA DRUGIM: A mužu sam dala NAJBOLJI POKLON IKAD

Ivana kaže da 14. februar 2009. nikada neće zaboraviti. - Bila je subota, Dan zaljubljenih i tog dana sam prvi put u životu prevarila muža. Izdaja može biti čišćenje i to je bio moj najbolji poklon - kaže ona

Objavljeno: 12:42h

U braku su bili skoro 20 godina i njihov brak nije bio lak. Njihov tada sin tinejdžer, Milan, zadavao im je muke.

- On je tada bio u srednjoj školi, upao u pogrešno društvo. Počeli su problemi sa alkoholom - teško uzdiše Ivana.

- Nismo znali u kakvom će se stanju Milan vratiti kući i da li će se uopšte vratiti da prenoći. A ipak smo bili obična, normalna porodica, ništa se strašno nije desilo u kući, mislili smo da nema razloga da se naš sin ovako ponaša. I bilo nam je jako teško - Ivana kaže.

Ivana kaže da je i njen otac pio, pa sin mora da ima gene po dedi. Požalio se da je previše zaštitnički nastrojena, da ga previše mazi, jer je njegov voljeni „mamin sin”, jedino dete, uvek imao sve. Odvratila je da dečak nikada nije imao oca, jer je stalno bio na poslu, ili je gurao nos u novine. Umesto da se problem reši, dolazilo je do beskrajnih svađa.

- Bila je to prava noćna mora i ponekad se pitam zašto tada nisam napustila muža. Ubijao me je ovim otrovom, ovim izgovorima. Mislim da tada nisam imala snage da to uradim, prestala sam da reagujem na određene stvari. Samo mi je Milan bio u glavi da ga nekako izvučem iz ove močvare. Jer nadaren dečak, koji je bio dobar đak, odjednom je počeo da pada. I bilo mi je gore od muževljevih reči, koje su takođe zabolele - kaže Ivana.

Godine 2009. je bila i godina 25. godišnjice mature, a neki od njenih školskih su već odlučili da se održe neka velika slavlja. Ivana ne zna ko je odlučio da se sastanu na Dan zaljubljenih, ali većina je prihvatila tu ideju. Iznajmili su kuću u šumi, nekoliko desetina kilometara od grada. Vreme bilo lepo, mogli ste da zapalite vatru i da se vozite saonicama. Ivana se seća da je februar bio hladan i snežan, ali to zaista nema nikakve veze s tim.

- Sećam se i da nisam htela da idem. Atmosfera u kući bila je tako napeta. Na kraju sam odlučila da odem, da ću možda ova dva dana pobeći od svega toga – priseća se Ivana.

Sela je u auto, odvezla se iz grada. Od jednom se osetila slobodno, išla je u susret svojoj mladosti, odlučila je da se zabavi među starim prijateljima. Sa većinom njih nije imala kontakt i bila je radoznala kako žive, kako izgledaju, šta rade.

- Naravno, nadala sam se da ću upoznati Jovana, moju srednjoškolsku ljubav. Išli smo jedno sa drugim na završne ispite, onda je on otišao na fakultet, tada su nam se putevi razdvojili - kaže Ivana.

I Jovan je bio tu, prišao joj je prvi i nikada se nisu zaista rastali.

- Vreme se naglo vratilo, ponovo sam se osećala kao ona mlada devojka. Igrali smo zajedno, onda smo otišli ​​kod njega u njegovu sobu. Bilo je to divno iskustvo, proveli smo noć zajedno. Ne samo u seksu. I tada smo mnogo pričali - kaže Ivana.

Ispričala je Jovanu o Draganu. Oslobodila se tog tereta i osećala se bolje. Jovan je ispričao o svojoj porodici. Imao je dva sina, jedan skoro genije, drugi je rođen sa autizmom, teško je živeti sa njim.

- Objasnio mi je da muškarci teže podnose neuspeh u vezi sa potomstvom nego žene. Da me možda zbog toga moj muž krivi, da u sebi ima kajanje, da nije dovoljno brinuo o Milanu, jer krivi sebe. Da ljudi različito reaguju na probleme - kaže Ivana.

I tako su naizmenično razgovarali i vodili ljubav. Osećali su se bezbedno jedno sa drugim, znali su da neće biti „kasnije“, nema očekivanja, nema skrivenih datuma.

- U srednjoj školi nikada nismo išli jedno sa drugim u krevet, završavalo se milovanjem, strahovito sam se tada plašila trudnoće. Oduvek sam želela da to uradim, baš kao i Jovan, pa smo nekako želeli da zatvorimo ovo poglavlje. Jovan mi je rekao da sam i dalje lepa, da sam divna osoba. A komplimente odavno nisam čula – kaže Ivana.

Vratila se kući promenjena. Osećala se potpuno drugačije kao žena, povratila je izgubljeno samopoštovanje. Takođe je odlučila da drugačije gleda na izgovore svog muža i da ozbiljno shvati problem sa njim. Našla je dobrog terapeuta, prvo je sama otišla kod njega, a zatim je naterala muža i sina da zajedno idu na terapiju.

- Polako, išli smo ka dobrom putu. Nije bilo lako, ali Milan je završio srednju školu i primljen je na fakultet. Danas ima svoju porodicu, srećan je otac. Još uvek sam sa svojim mužem, nikada više nisam imala romansu. Mislim da bi naša porodična istorija mogla biti drugačija da nije bilo Dana zaljubljenih 2009. godine. Da, znam, prevarila sam svog muža. Onaj divan seks i razgovor sa Jovanom su me prosvetlili, kako god to zvučalo. Sigurna sam u to, to je bio moj najbolji poklon za Dan zaljubljenih - završava priču Ivana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.