MOMCI POLUDE KADA SE SAVIJEM U PERECU! Najgipkija žena otkrila NOVU pozu u krevetu, zaboravite na Kama Sutru (FOTO)
Žena koja kao da je od plastelina, Foto: Instagram/imglad

NADREALNO

MOMCI POLUDE KADA SE SAVIJEM U PERECU! Najgipkija žena otkrila NOVU pozu u krevetu, zaboravite na Kama Sutru (FOTO)

Yaela je svoj omiljeni položaj nazvala "pozom pereca"

Objavljeno:

Yaela Vonk, samoproglašena "najfleksibilnija žena na Instagramu", za Daily Star je otkrila sve o svom divljem seksualnom životu.

Seks-bomba iz Španije, kaže da njeno savitljivo telo uvelikO poboljšava stvari u spavaćoj sobi. Ova 38-godišnja plesačica može se saviti u "perecu" tokom seksa, a kaže da radi špagu čak i dok masturbira.

Plesačica, koja misli da je misionarska pozicija "dosadna", svoje pokrete uspoređuje sa "seksi akrobatkinjom", a hvali se kako je ovladala svim pozama u Kama Sutri. Smislila je i neke svoje.

Žena
foto: Instagram/imglad

“Biti savitljiv je neverovatno u spavaćoj sobi, i za mene i za ljude s kojima imam odnos,” otkrila je Yaela.

“Mogu me saviti u bilo kojoj pozi, a osećaj može biti mnogo intenzivniji i dublji dok imam noge visoko podignute, široko rašire ili dok savijam leđa. Moji partneri inače ne mogu raditi ove položaje s drugima, pa ih je jako uzbudi seks sa mnom".

Yaela je svoj omiljeni položaj nazvala 'pozom pereca', u kojoj se vidi obe noge stavi iza glave tokom odnosa.

Influencerica takođe tvrdi da je sposobna sagnuti glavu unazad i dodirnuti stopala tokom oralnog seksa, kao i imati odnose stojeći s jednom nogom iza vrata – što joj takođe daje "bolje orgazme".

"Moji seksualni partneri se super uzbude kada se savijem u pozi pereca dok sam gola. Kao da imaju seks sa seksi akrobatkinjom", kaže ona.

“Naučila sam to pre dve godine. Pre toga sam mogla staviti samo jednu nogu iza glave", kaže. „Mogu se sagnuti unatrag tako da mi glava dodiruje stopala dok pružam oralni seks", Dodala je: “Dok stojim, takođe se mogu sagnuti, a zatim omotati ruke oko nogu i glave, gotovo dodirujući svoju vaginu."

1 / 3 Foto: Instagram/imglad

“Oduvek sam bila fleksibilna pa sam uvek imala seks u nemogućim pozama. "Mogu zamisliti da bi vaš seksualni život mogao biti dosadan ako ne možete praktikovati sve seksualne poze Kama Sutre, kao ja."

Yaela je počela da se isteže kada je imala samo šest godina nakon što je pohađala svoj prvi sat baleta. Talentirana plesačica upisala se na prestižni Royal Conservatory of Ballet u Haagu u Nizozemskoj i bila je profesionalna plesačica sve dok Covid-19 nije uništio tu delatnost.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.