GOVOR TELA GOVORI SVE O NAMA: Pogodite koji je horoskoposki znak gledajući GESTIKULACIJU!
Horoskop, Foto: Profimedia

gestovi

GOVOR TELA GOVORI SVE O NAMA: Pogodite koji je horoskoposki znak gledajući GESTIKULACIJU!

Osoba koja se obači u snažne boje, žuto, zeleno, crveno, s puno nakita, sigurno ima naglašene vatrene znakove u horoskopu.

Objavljeno:

Čak 55 posto naše komunikacije odvija se neverbalnim načinom. Govor tela, način na koji govorimo, odabir reči, boje koje volimo, nakit, naša ukupna pojava, pa i neke izraženije telesne karakteristike odražavaju energije znakova koji su dominantni u našem horoskopu. Neverbalnom komunikacijom izražavamo se snažnije nego što mislimo i otkrivamo o sebi verovatno više nego što bismo želeli.

Osoba koja se obači u snažne boje, žuto, zeleno, crveno, s puno nakita, sigurno ima naglašene vatrene znakove u horoskopu.

Osoba koja snažno gestikulira rukama sigurno ima izraženu vazdušnu energiju. Kad vidite nekoga ko prstima uvija pramen kose, verovatno je reč o Blizancu.

1 / 7 Foto: Profimedia

Muškarac koji nosi upečatljiv prsten gotovo sigurno je Lav! Muškarci koji vole da nose velike, upadljive i skupe satove takođe su Lavovi ili Strelčevi. Upečatljiv prsten na srednjem prstu odražava energiju Jarca. Ponekad ćete uočiti osobu koja nosi prsten na palcu, što nije uobičajeno. To je Marsov prst i energija Ovna, a Blizanci će često staviti prsten na mali prst!

Prvi utisak

Prvi utisak je uvek važan, odmah će pokazati koristimo li otvoreni ili zatvoreni način govora tela. Otvoreni način podrazumeva telo koje je spontano, uspravno, otvorenih dlanova, pravog pogleda, glasnog smeha. Zatvoreni način komunikacije karakteriše telo koje kao da se skriva podizanjem ramena, spuštanjem glave, tamnim bojama, širokom odećom, ponekad prekomernom težinom, tihim glasom. Vatreni i vazdušni astrološki znakovi govorom tela pokazuju otvorenost, a zemljani i vodeni znakovi češće pokazuju zatvorenost.

Zatvorenost, povlačenje

Kad sedimo prekrštenih ruku i nogu, poručujemo da smo se emotivno povukli iz situacije u kojoj se nalazimo. Još ako uz to tresete stopalom znači da biste najradije pobegli da možete.

Često se štitimo i postavljanjem torbice ili šoljie kafe između sebe i druge osobe, a tome su posebno sklone osobe naglašene zemljane energije.

Izrazito otvoreni govor tela su, na primer, ruke na bokovima, čime ističemo svoju veličinu. Iako je otvoreni govor tela češći kod vatrenih i vazdušnih znakova, svojstven je i ambicioznom Jarcu i Škorpionu koji želi kontrolu.

Položaj samouverenosti i pokazivanje vlasništva je noga prebačena preko naslona stolice ili noge podignute na sto. Ovakvom govoru tela neće odoleti ni vatreni ni zemljani znakovi, posebno Bik i Jarac, piše sensa.story.hr.

Upereni kažiprst možda je najagresivniji pokret rukom, a pripazite se i spuštenih obrva te stisnutih šaka, čak i ako su ruke prekrštene. Kad osoba spusti bradu i netremice gleda u vas te istakne čelo, verovatno je spremna za napad.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.