RUSKINJA OGROMNOM ZADNJICOM PARI OČI MUŠKARCIMA: Od ovoga NEMA DALJE, previše je PROSTO (FOTO)
Anastasija Kvitko, Foto: Printscreen/Instagram

UF

RUSKINJA OGROMNOM ZADNJICOM PARI OČI MUŠKARCIMA: Od ovoga NEMA DALJE, previše je PROSTO (FOTO)

Ona je tako kritikovala i Kim Kardašijan navodeći da je američka rijaliti zvezda po lepoti daleko iza nje

Objavljeno: 11:04h

Dvadesetdvogodišnja Anastasija Kvitko iz Rusije, koja sada živi u Los Anđelesu, odbila je savet modne agencije da smrša, jer smatra da ima savršeno telo.

Ruska dvojnica Kim Kardašijan odbila je savet modne agencije za koju radi da se podvrgne operacijama i dijeti.

Dvadesetdvogodišnja Anastasija Kvitko iz Rusije nedavno se preselila u Los Anđeles, gde je odbila savet agencije da smrša, jer smatra da ima savršeno telo.

Ona je tako kritikovala i Kim Kardašijan navodeći da je američka rijaliti zvezda po lepoti daleko iza nje.

– Sviđa mi se Kim, ali ne volim kada nas porede. Moje telo je sportske građe, mišiće sam dobila zahvaljujući treniranju, moja zadnjica je najlepša na svetu, a na licu nemam nikakve estetske zahvate.

Kako kaže Kvitkova, samo je pitanje vremena kada će biti poznatija od Kim.

Kylie Jenner je zaista prava bomba, a to je još jednom dokazala galerijom slika koje je objavila na Instagramu. Naime, na sebi je imala maleni beli top koji je uparila s drečavo-rozim kožnim pantalonama koje su savršeno isticale njene obline.

Skrolajte do dna da vidite kakve to obline posjeduje ova mlada dama, ostaćete bez reči.

Ako vam ovo nije dovoljno, pogledajte i izazovnu Kajli koja je osvojila mesto na Maximovom popisu sto najzgodnijih žena svet. 20-godišnja starleta obukla je sportski grudnjak, termo-tajice s potpisom Alexandera Wanga te prozirne štikle.

1 / 9 Foto: Printscreen/Instagram

Iako je pogled spreda na obline koje su je proslavile bio prilično upečatljiv, onaj straga teško ćete zaboraviti. Kad je reč o stražnjici, Kylie bez imalo problema može konkurisati polusestri Kim Kardashian, kojoj je guza postala zaštitni znak.

Kylie je pre sedam meseci rodila kćer Stormi, a tokom cele trudnoće nije želela potvrditi da je prinova na putu. Otac deteta je reper Travis Scott.

Na Maximovoj listi sto najzgodnijih žena našle su se sve sestre Kardashian i Jenner, osim najstarije Kourtney Kardashian.

U rozim kožnim pantalonama Kylie je imala šta da pokaže.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram

Jenner je s najboljom drugaricom Jordyn Woods predstavila novu kolekciju odeće pod brandom “Secnd Nture” koja je u prodaju izašla 30. augusta.

Frendice su obavile slikanje za službenu internetsku stranicu brenda, a Kylie je već sad privukla pažnju fanova samim time što je objavila slike sebe na Instagramu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.