OVAKVU BORANIJU BEZ ZAPRŠKE TEŠKO DA STE JELI: Puna je POVRĆA i VITAMINA, prava RAPSODIJA UKUSA (RECEPT)
Boranija, Foto: Printscreen/Youtube/ Jelajelena Petrovic

PREDLOG

OVAKVU BORANIJU BEZ ZAPRŠKE TEŠKO DA STE JELI: Puna je POVRĆA i VITAMINA, prava RAPSODIJA UKUSA (RECEPT)

Na kraju ubaciti seckan beli luk i seckan peršunov list

Objavljeno: 21:40h

Bez obzira da li postite ili jednostavno želite da povedete računa o zdravlju i zdravim navikama, ova boranija je odličan izbor za današnji ručak. Ovo je u varijanti bake Jelene iz Bakine kuhinje.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/ Jelajelena Petrovic

Potrebno je:

1 glavica crnog luka

2 šargarepe

2 sveže paprike

1/2 kg boranije smrznute

2 krompira

4 čena belog luka

paradajz

soli i bibera

1 kašičica brašna

celerov list

peršunov list

Priprema:

Na ulju propržiti glavicu seckanog luka, seckanu papriku i šargarepu. Kad se proprži ubaciti boraniju. Dinstati sa malo vode.

Ubaciti krompir na kockice i naliti da ogrezne i kuvati. Pred kraj dodati na kocke oljušten paradajz ili pire paradajz iz flaše.

Dodati razmućeno brašno .Na kraju ubaciti seckan beli luk i seckan peršunov list. Poklopiti. Boranija je gotova.

(Espreso / Magazin Novosti / Bakina kuhinja)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.