DOBROTA SE PO HOROSKOPU POZNAJE: Ova 3 znaka imaju NAJTOPLIJU DUŠU
Ilustracija, Foto: Profimedia

DUŠE!

DOBROTA SE PO HOROSKOPU POZNAJE: Ova 3 znaka imaju NAJTOPLIJU DUŠU

Jesi li ti možda po horoskopu jedan od ovih dobrodušnih znakova?

Objavljeno:

Dok su nekim horoskopskim znakovima empatija i osjetljivost strane riječi, drugi imaju zlatno srce. Imaju otvoreno uho, uslužni su i uvijek se dobro slažu sa svojim bližnjima – sa svojom ljubaznom i toplom prirodom. Jesi li ti možda po horoskopu jedan od ovih dobrodušnih znakova?

1 / 5 Foto: Profimedia

Rak

Teško da je neki drugi horoskopski znak tako drag, saosećajan i brižan kao rak. Naročito u teškim trenucima, ljudi oko njih često cene veliko srce ovog vodenog znaka. Ne samo da su rakovi prirodni slušaoci, oni takođe imaju neverovatan osećaj kada i kako da podrže svoje najmilije. Imati prijatelja ili člana porodice rođenog u znaku raka veliki je plus za svakoga.

Ribe

Ribe ne samo da se smatraju vrlo delikatnim i osetljivim bićima, nego imaju i zlatno srce. S velikim razumevanjem i puno spremnosti da pomognu stoje uz svoje najmilije i podržavaju ih gde god da treba, a ne očekuju ništa zauzvrat. Osim toga, ovaj vodeni znak uvek pronađe prave reči, zbog čega se s njima osećate predivno sigurno.

Devica

Devicama se često pripisuju samo organizovanost i perfekcionizam kao karakterne osobine, ali imaju i veliko, meko srce. To je naročito vidljivo kada je bliskim osobama potrebna pomoć. Za svoje prijatelje i porodicu, ovaj zemljani znak odbacuje sve kako bi ih podržao u teškim trenucima ili problemima. Tek kada se nađe rešenje, devica će se vratiti svojim poslovima.

Bonus video:

05:32

BRZE VESTI 04.02.2022. 17:55

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.