KAKO DA SE BEBA NE PROBUDI KAD JE STAVITE U KREVETAC: Mama otkrila – svi prave 1 GREŠKU! (VIDEO)
Majka i beba, Foto: TIKTOK/SCREENSHOT/EWANANDFRIENDS

trik!

KAKO DA SE BEBA NE PROBUDI KAD JE STAVITE U KREVETAC: Mama otkrila – svi prave 1 GREŠKU! (VIDEO)

Ova mama šestoro dece pokazala je na koji način većina to radi i, kako se ispostavilo - potpuno pogrešno

Objavljeno:

Mama po imenu Linda Harding otkrila je u videu koji je objavila na TikToku genijalan trik kako da se beba ne probudi kada je spustite u krevetac. Kako se ispostavilo, većin aroditelja pravi istu grešku.

"Spuštanje bebe tako da joj glava i ramena prvo dotaknu dušek nije dobro jer može da joj pokrene refleks straha. Najbolje je da je spustite tako da joj prvo guza, leđa i zatim glava dodiruju krevet", kaže Linda u videu koji je pregledan skoro 800.000 puta.

"Da li se vaša beba probudi svaki put kada je uspavate? Ovo bi mogao da bude razlog. Zapravo, spuštanje bebe tako da joj glava i ramena prvi dodirnu dušek može joj stvoriti utisak da pada", objašnjava Linda.

Ova mama šestoro dece pokazala je na koji način većina to radi i, kako se ispostavilo - potpuno pogrešno. Taj osećaj kao da pada može kod bebe da izazove refleks straha, čak i kada čvrsto spava.

"Da biste to popravili, pokušajte da je spustiti tako da joj prvo guza, leđa i zatim glava dodiruju dušek", savetuje Linda. "Zašto ne biste probali? Ova mala promena može da napravi veliku razliku."

Otkako je objavljen, ovaj video je dobio više od 34.000 lajkova i gotovo 400 komentara od zahvalnih roditelja koji su komentarisali kako jedva čekaju da isprobaju ovu tejniku.

"Zašto nisam videla savet kada se moja beba tek rodila?", "Vredi probati", "Nikada mi tako nešto nije palo na pamet, genijalno!", komentarisale su mame.

Hardingova, koju prati preko 90.000 ljudi na TikToku, često na ovoj mreži deli savete roditeljima o uzgoju dece, kao neke male cake koje olakašavaju "posao" majke.

@ewanandfriends Does your newborn baby wake up every time you put them down to sleep? This could be why… #babysleeptips #babysleephack #newbornsleeptips #mumsoftiktok ♬ Lazy Sunday - Official Sound Studio

(Espreso / Yumama)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.