SKINULA SE SRPSKA PEVAČICA, ŠAVOVI POPUCALI OD PREVELIKIH GRUDI: Toliko je DOBRA da ćete trebati ŠEĆER I VODU! FOTO
Ivana Stamenković Sindi, Foto: Instagram

ZA DOBRO JUTRO

SKINULA SE SRPSKA PEVAČICA, ŠAVOVI POPUCALI OD PREVELIKIH GRUDI: Toliko je DOBRA da ćete trebati ŠEĆER I VODU! FOTO

"Što si starija, sve si bolja", "Telo od 1.000.000 dolara", "Tebi filteri ne trebaju" - samo su neke od pohvala koje je dobila Sindi

Objavljeno: 09:11h

Bivša manekenka i modelsica Ivana Stamenković Sindi redovno objavljuje provokativne fotografije, na osnovu kojih niko ne bi zaključio da gazi čak petu deceniju!

Sindi je jedna od onih na čije telo vreme nema uticaj, a to je dokazala i objavom u kupaćem kostimu, na kojoj se vidi njeno savršeno izvajano i zategnuto telo.

"Što si starija, sve si bolja", "Telo od 1.000.000 dolara", "Tebi filteri ne trebaju" - samo su neke od pohvala koje je dobila Sindi.

Poziranje u oskudnim kombinacijama nije joj strano.

Sindi je pozirala i u beloj haljini u kojoj je jednom prilikom gostovala u emsiji "Amidži šou". Ona se fotografisala u ogledalu dok sedi u fotelji, a kako je mini haljina bila prekratka, bivšoj modelsici je "sevnuo" donji veš bele boje.

Kreacija je na stomaku imala ogroman izrez tako da su Ivani ispale grudi iz haljine, ispod koje definitivno nije nosila brus.

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram

Komantari su se samo nizali.

"Bomba","Sindi, ispalo tti nešto", "Skupi nogice lepe", "Najlepša si", "Kakva riba", su samo od

Ako ste propustili njenu sliku u svlačionici teretane gde trenira pozirajući zavodljivo ispred ogledala, dok je na sebi imala izazovan krem bodi koji ističe njene obline i izvajano telo, sada imate priliku da vidite.

Ono što je posebno privuklo pažnju je njeno poprsje, koje je mamimo muške uzdahe, kao i izvajane noge, te uzak struk i istreniran stomak.

Koliko su oduševljeni Ivaninim izvajanim telom govore neki od komentara koji su se nizali na njene izazovne fotgrafije.

1 / 3 Foto: Prinstcreen/Instagram

Ivana Stamenković ranije je otkrila da nije u kontaktu sa ostalim pevačicama iz grupe, ali i to da ne može da ih zamisli više u punom sastavu.

- Nisam ostala u kontaktu sa devojkama koje inače godinama ne dolaze u Beograd. Sa Sandrom Meljničenko i Ivanom Berendikom sam izgubila kontakt, ali one su sa svima iz Srbije prekinule komunikaciju, mislim da su i porodice preselile van naše zemlje. Sa Nađom Jokić se čujem svakodnevno, ona mi je i najbolja prijateljica. Volela bih da se sretnem sa devojkama iz grupe, da se ispričamo, popijemo kafu, ali ne mogu da nas zamislim ponovo na sceni - ističe ona.

Fotografija sa njenim dečkom privukla je veliku pažnju, a Sindi priznaje da je u ljubavi već pet godina.

1 / 26 Foto: Instagram

- Volim da pravim lepe fotke (smeh). Ja sam već pet godina u vezi, a o meni svake godine pišu da imam novog dečka. Kad god objavim sliku sa njim, to odjekne svuda, ali neću ga više reklamirati da mi ga neko ne ukrade - zaključila je pevačica.

Nekadašnja članica grupe "Models" progovorila je o tome kakve muškarce voli.

- Puno se svet izopačio, ima puno manijaka. Živimo u totalno drugačijem vremenu zato ja ne mogu da upoređujem to vreme kada sam se ja bavila modelingom i ovim sad. Žene se danas iskorišćavaju, tako bar ja vidim. Kao da smo radile na tim nekim ženskim pravima, a usput smo ih izgubile. Danas sve nešto ide preko kreveta koji god posao da je u pitanju. Žene nemaju svoja prava! Nije zaista tako bilo u moje vreme kada sam ja bila mlada, kada sam počinjala i to je to - govorila je Sindi.

Sindi je otkrila i kakvo mišljenje ima o današnjim vezama ističući da su ljubavnice u modi.

- Današnje devojke ni ne znaju šta ljubav i pravi odnos, jednostavno se to sve izgubilo. Danas muškarci izađu sa porodicom jednom nedeljno na ručak, ovo ostalo kao ja radim, imam drugare, imam druge poslove. Nikada više ne bih ušla u brak zato što današnji brakovi funkcionišu po principu samo da se kaže da su u nekim brakovima, dok muškarci imaju gomilu nekih ljubavnica ili jednu ljubavnicu sa kojom više vremena provode nego sa svojom ženom. Žena sedi kod kuće i kuva ručak, i vidi ga jednom u deset dana. Kakva je to žena, kakva je to ljubavnica, kakav je to muškarac? - rekla je Sindi.

Zatim je Sindi priznala da je više puta bila prevarena od strane muškarca i istakla da to nikad nije praštala. A na pitanje šta njoj muškarci nisu praštali, Sindi je kroz osmeh rekla:

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram

- Ja sam savršena žena, oni su kreteni - rekla je Sindi u emsiji "Realna priča".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.