ONA JE NAJSE*SI HRVATICA: Njene GRUDI SU VAJANE PO MERI, ali ih je OVAJ DEO TELA IPAK PREŠIŠAO (FOTO)
Tina Walme, Foto: Printscreen/Instagram

priznajte

ONA JE NAJSE*SI HRVATICA: Njene GRUDI SU VAJANE PO MERI, ali ih je OVAJ DEO TELA IPAK PREŠIŠAO (FOTO)

Tina ima seksi, dugu kosu, a kaže da plavu boju nema nameru da menja

Objavljeno:

Natašu Bekvalac na prvom solističkom koncertu pratila je seksi plavuša koja je, sudeći po objava na Instagramu, načisto raspametila muškarce koji su iz prvih redova mogli jasno da je vide. Reč je o seksi Hrvatici Tini Walme, jednoj od najpopularnijih i najzaposlenijih na Balkanu.

Tina važi i za jednu od najzgodnijih Hrvatica, s razlogom, a o njenom talentu za ples suvišno je i govoriti.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen

"Zaljubljena sam u svoj posao", često ističe Tina koja je radila na Severininoj turneji "Magic tour", nedavno je nastupila i uz Jalu brata i bubu Korelija, a gostovala je u spotovima brojnih pevača sa ovih prostora. Tina je državna prvakinja u latinoameričkim i standardnim plesovima, a u hrvatskom "Plesu sa zvezdama" prvo je bila mentorka i partner Janku Popoviću Volariću, a zatim Davoru Gariću. Tata ju je odveo na prve časove plesa i oduševio je jer se nekada bavio latinoameričkim i standardnim plesovima. Tako je počela njena ljubav prema plesu. - U isto vreme on je vodio plesne turnire, pa je moja ljubav sve više rasla, a i mama mi je radila haljine, lepila šljokice, tako da je zapravo cela porodica bila u plesu. Pored toga, još sam plesala sa bratom - rekla je jednom Tina za IN magazin. Ona i brat danas drže plesni klub.

1 / 10 Foto: Printscreen/Instagram

Tina ima seksi, dugu kosu, a kaže da plavu boju nema nameru da menja.

- Tajna je u tome da ja stvarno imam odlične frizere, a imam i jako puno kose. Verujte mi, ako mi je kosa u repu 10 minuta počne me boleti glava od težine. Osim toga dosta je zahvalna, jer imam li valove, ravnu kosu ili kovrdžavu, stajaće dok je ne operem. Jednog dana sam jednostavno rekla frizerki da bih nešto promenila i tako sam odlučila biti plavlja. Srećna sam sa bojom svoje kose i ne razmišljam da se vraćam u staru - priznala je tada.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.