HOROSKOP ZA KRAJ JANUARA: Ko nikako ne sme DA DAJE POZAJMICE, a ko je okružen NEPRIJATELJIMA?
Horoskop, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE ŠTA VAS ČEKA

HOROSKOP ZA KRAJ JANUARA: Ko nikako ne sme DA DAJE POZAJMICE, a ko je okružen NEPRIJATELJIMA?

Uzdržite se od velikih troškova, kupujte samo ono što vam je neophodno. Nije pravo vreme za trošenje novca

Objavljeno:

OVAN

Neočekivani poslovni put mogao bi da poremeti neke planove, ali će otvoriti i nova vrata. Prestanite da preterano analizirate sebe. Usredsredite se na svoje najjače aspekte i naučite da prihvatite svoje mane, svi ih imaju.

Pijte više vode i posetite dermatologa.

BIK

Lavice nasrnule na june a onda je stigla osveta krda: Rog protiv čeljusti

Sada nije vreme da bilo kome pozajmljujete novac. Ne iznosite javno svoje mišljenje, pokušajte da se držite po strani. Možete očekivati pažnju, kao i izlive emocija od partnera.

Prekontrolišete nivo holesterola.

BLIZANCI

Administracija vam danas može biti problem na bilo koji način, odložite neke poslove za sledeću nedelju. Ne preispitujte se stalno oko svake izgovorene reči, budite malo spontani u emotivnim odnosima.

Moguća prehlada.

RAK

Uzdržite se od velikih troškova, kupujte samo ono što vam je neophodno. Nije pravo vreme za trošenje novca. Već u narednim danima možete imati nepredviđene troškove. Pozovite osobu koja već dugo čeka da se javite. Neke emocije mogle bi ponovo buknuti.

Dobro se osećate.

LAV

Između želja i mogućnosti još uvek postoji jaz, ne budite brzopleti u sprovođenju poslovnih planova. Ne ponavljajte iste greške koje ste već stotinu puta ispravljali. Partner nema više razumevanja za njih. Potpuno je razočaran u vaše postupke.

Muči vas glavobolja.

DEVICA

Horoskop
foto: Profimedia

Državni službenici mogu dobiti vesti o unapređenju ili povećanju ličnog dohotka. To će ih oraspoložiti i omogućiti im da se opuste. Ako ste u vezi sa Rakom, imaćete fantastičan dan. Iskoristićete slobodno vreme na pravi način.

Problemi sa hormonima.

VAGA

Kad god treba da uđete u raspravu sa kolegama, vi je izbegnete. Danas ćete teško zaobići važan razgovor koji vam se neće nimalo svideti. Usamljene Vage mogu biti iznenađene interesovanjem po karakteru jako slične osobe.

Umor i pospanost.

ŠKORPIJA

Pozovite sve koje možete da uključite u svoj posao. Imaćete veću podršku, ali i prave savete koji nikada nisu na odmet. Neko iz porodice ima važan problem, pomozite mu i savetom i finansijski, ako treba.

Izbegavajte zatvorene, zadimljene prostorije.

STRELAC

Horoskop
foto: Profimedia

Dobar dan za pravljenje planova koji imaju mogućnost da u kratkom roku budu realizovani, pa i finansijski isplativi. U emotivnim relacijama ne zaboravite da nije važno koliko ste zajedno, nego na koji način provodite zajedničko vreme.

Problemi sa upalom uha.

JARAC

Imate novosti sa svih strana. Neke su kontradiktorne, zato verujte svojoj intuiciji. Ne oslanjajte se na procene drugih osoba, možda nisu iskrene. Ne ulazite nikako u rasprave sa voljenom osobom danas, može vam se desiti raskid. Partner nije raspoložen za sukobe.

Napetost vas čini umornim. Oslobodite se stresa.

VODOLIJA

Imate mogućnost da uskladite troškove sa zaradom, samo morate biti pažljivi. Dobra veza vas uvek inspiriše. Važan je sklad među partnerima, a voljena osoba je spremna da uloži svoj maksimum kako biste vi bili zadovoljni.

Problemi sa šakama, prstima.

RIBE

Lep dan za svaku aktivnost, samo ne odustajte od poslova koje niste dovršili. Slobodnim Ribama se posle dužeg vremena neko dopada, a uzajamna privlačnost je toliko izražena da neće moći da se odupru.

Pripazite na težinu, promenite nešto u ishrani.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.