SAZNAJTE ČEMU DA SE NADATE OD PONEDELJKA DO NEDELJE: Lavovi mogu da ODAHNU, ali se ŠKORPIJAMA ne piše DOBRO!
Ilustracija, Foto: Profimedia

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP

SAZNAJTE ČEMU DA SE NADATE OD PONEDELJKA DO NEDELJE: Lavovi mogu da ODAHNU, ali se ŠKORPIJAMA ne piše DOBRO!

Evo šta vam donosi naredna sedmica

Objavljeno: 21:01h

Ovan

Vrlo ste raspoloženi da pokrenete inicijativu za nove ideje, koje bi mogle biti vrlo profitabilne, ukoliko nađete pravog sagovornika. Sadašnji poslovi donose zaradu manju od očekivane. Intenzivno razmišljate o partneru, niste zadovoljni već duže vreme. Spremate se da mu konačno izložite svoja očekivanja. Možete se razočarati. On nema želje, niti potrebu da vas razume. Prilično ste napregnuti, što uzrokuje nervozu, pa i probleme sa varenjem, želucem.

Bik

Ovih dana nailazite na neprijateljski nastrojene saradnike, pa i nadređene. Ni sami ne znate uzrok tome. Svakako da u budućnosti, nećete poveravati svoje ideje, zamisli. Drugi iz vašeg neposrednog okruženja pokušavaju da preuzmu inicijativu, ali zalud. Sada vam prija samoća, želite da se oslobodite emocija prema bivšem. Ne primećujete da vas neko posmatra sa velikim simpatijama. Od prekomernog sedenja na poslu, možete imati problema sa kičmom, ali i kolenima.

1 / 4 Foto: Profimedia

Blizanci

Maksimalno ste posvećeni poslu, a ove nedelje ćete osetiti veće olakšanje. Poslove ćete mnogo lakše obavljati, sa lakoćom. Imaćete osećaj da poslovni partneri sa velikim entuzijazmom sklapaju sa vama poslovne dogovore. Kako je retrogradni Merkur, možete očekivati povratak stare ljubavi. Bivši će pokušati da vam se približi. Bićete vrlo sumnjičavi na početku, sumnjaćete u njegovu iskrenost. Vrlo ste aktivni, imate veliki višak energije. Za vreme zimskog perioda vežbajte od kuće.

Rak

U ovoj nedelji vas očekuju novi izazovi, koje sa uspehom možete da prevaziđete, ali uz veliko strpljenje. Budite pažljivi u donošenju odluka. Sada nije vreme da sklapate nove ugovore, jer se može desiti previd. Ostavite za kasniji period zaključenje ugovora. Sa partnerom lako možete da uđete u konflikt, zbog pogrešno shvaćenih reči, postupaka. Pokušajte da smirite situaciju, nađite razumevanje. Pazite da ne podižete veći teret, kako ne biste imali problema sa kičmom, leđima.

Lav

Ova nedelja može da bude vrlo povoljna. Konačno, poslovi koje ste ranije započeli, sada mogu da se završe, sa uspehom. Bićete zadovoljni svojim statusom. Očekuju vas povoljnosti i oko edukacije, kao i odlaska u inostrastvo, međusobne saradnje. Možete očekivati veći profit. Uopšte, očekuju vas povoljnosti vezane za komunikaciju, trgovinu. Emotivno, vrlo ste odlučni, osobi koja vam se dopada, jasno dajete do znanja, koja su vaša očekivanja. Promenite režim ishrane, izbegavajte zdravu hranu.

Devica

Pred vama je nedelja kada ćete imati potrebu da budete što aktivniji na poslu. Očekivaćete brzinu rada, ali i misli. Bez dlake na jeziku, možete lako povrediti sagovornike. Puni ste samopouzdanja, partneru pokazujete svoje zadovoljstvo, planirate zajedničku budućnost. Ukoliko ste sami, može vam se dopasti osoba iz neposrednog okruženja. Šarmantni ste i lako ostvarujete komunikaciju. Pod stresom ste, radite na tehnikama disanja, opuštanja. Dajte sebi oduška odlaskom u neki spa centar.

Odmor, Odmaranje, Relaksacija, Knjiga, Uživanje, Mir
foto: Profimedia

Vaga

Očekuje vas nedelja kada možete imati i manje probleme sa finansijama. Moguće da ćete morati razmisliti kako da štednjom ne dolazite u slične situacije. Sada ne biste trebali da pravite veće troškove, niti da donosite bitne odluke po pitanju posla i finansija. Moraćete uložiti dosta truda da se situacija okrene u vašu korist. Prisutni su sukobi sa partnerom, ne umete da se kontrolišete, ljubomora prevladava. Važno je da se držite podalje od stresnih situacija.

Škorpija

Tokom nedelje možete imati nesporazume na poslu. Loša komunikacija, kao i nezdrav odnos na poslu može da vas deprimira. Sada niste spremni na ustupke. Ipak, vodite računa kako se ophodite, pokušajte svoje misli da zadržite za sebe. Naravno, negativna situacija na poslu se odražava i na raspoloženje u odnosu sa partnerom. Umete da mu prebacite, a da ste i sami svesni da on nije jedini nosilac grešaka. Ove nedelje ćete biti skloni problemima sa urogenitalnim sistemom. Unosite više tečnosti u organizam.

Strelac

Moguće da postoji neka viša sila, koja blokira napredak. Važno je da poradite na strpljenju, jer nedelja neće biti laka, kada su poslovi u pitanju. Potrudite se da budete strpljivi, jer je faza trenutna. Pokušajte da budete odlučni, principijelni, ali ne i uvredljivi. Ipak, nemojte dozvoliti da vas drugi ponižavaju, bez razloga. Sada je prilika da sa partnerom jasno definišete vaš odnos, da planirate dalju budućnost. Ove nedelje poradite na svom zdravlju. Više se odmarajte, potreban vam je san.

Jarac

Ukoliko dobijete nove ugovore, ne ispuštajte ih iz ruku. Kako sada nije vreme da ih potpisujete, pokušajte da isplanirate jasno vođenje poslova. Morate uvek imati novog “ keca u rukavu “. Važno je da budete puni samopouzdanja, što će se pozitivno odraziti na poslovanje, ali i na zlurade osobe iz vašeg okruženja. Ova nedelja će promeniti vaše dosadašnje sagledavanje ljubavi. Upoznajete šarmantnog partnera, koji će vas oduševiti svojom otvorenošću. Izbegavajte zadimljene prostorije, kao i cigarete, naravno.

Cigarete
foto: Ilustracija, EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Vodolija

Imate jasan cilj pred sobom, umete da se založite za situacije u koje čvrsto verujete. Čak možete da budete i buntovni, čak i neprijatni, ukoliko se drugi ne slažu sa vama. Ukoliko se bavite biznisom, naići ćete na povoljne ponude. Na taj način ćete uticati i na samu budućnost firme. Parovi će uživati u lepim trenucima sa partnerom. Ukoliko ste sami, možete sresti osobu sa kojom do kraja godine možete ući u brak. Potrudite se da suzbijete bes, kao i nervozu. Vreme je za opuštanje, pođite na jedan kraći odmor.

Ribe

Možete biti vrlo tvrdoglavi, ali i snažnog duha, kada treba neke stvari da privedete kraju. Moguća su protivljenja, što će vas posebno terati u sukob. Intuicija vam govori da ste u pravu, ne želite da izgubite priliku, a ne nailazite na podršku. Nastojaćete da saradnju sa drugim poslovnim partnerima čvrsto držite u rukama. Zadovoljni ste slobodnim vremenom koje provodite sa partnerom. Našli ste mir! U zadnje vreme vas muče sinusi, ne nalazite olakšanje i pored inhalacije.

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.