ZA NEDELJNI DORUČAK, KAJGANA SA SLANINOM IZ RERNE: Zapecite sa 1 NEOČEKIVANIM SASTOJKOM (RECEPT)
kajgana, Foto: PRINTSCREEN/YT/HOME KITCHEN WITH DANNY

GURMANSKI DORUČAK

ZA NEDELJNI DORUČAK, KAJGANA SA SLANINOM IZ RERNE: Zapecite sa 1 NEOČEKIVANIM SASTOJKOM (RECEPT)

Zanimljiv način pripreme jela koje gotovo svi vole, a to je kajgana sa slaninom

Objavljeno: 23:56h

Doručak je najvažniji obrok i zato je bitno da bude kaloričan i zasitan. Do sada ste sigurno spremali kajganu sa slaninom, ali ovako niste sigurno. Prvo ispecite hleb, pa dodajte jaja, slaninu i sir. Sve se to zapeče u rerni i eto savršenog načina da započnete dan. Poslužite sa čašom jogurta. Do sada ste uvek uz jaja služili hleb, a sada isprobajte da ispečete sve zajedno.

Sastojci:

4 jajeta

180 g slanine

100 g sira

2 tost hleba

Priprema:

Rastopite puter u tiganju. Stavite kriške hleba da se ispeku sa obe strane. Jaja posolite i pobiberite, pa umutite i dodajte u tiganj. Okrenite pa dodajte seckanu slaninu i rendani sir. Zapecite u rerni na 220°C oko 7-8 minuta.

(Espreso / Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.