SKINULE SE GOLE, PA SE "DOHVATILE" POD TUŠEM: Rasipale se sa OBLINAMA, VELIKO JE I GORE I DOLE! (FOTO)
Nives i ecija, Foto: Printscreen/Instagram

provociraju

SKINULE SE GOLE, PA SE "DOHVATILE" POD TUŠEM: Rasipale se sa OBLINAMA, VELIKO JE I GORE I DOLE! (FOTO)

"Vatrene lepotice", "Predivne", "Najslađe", "Divne ste", "Mačke", "Sada je lakše čekati leto", samo su neki komentara na atraktivne fotografije ovih lepotica

Objavljeno:

Nives Celzijus (40) podelila je atraktivne fotografije sa sunčanog Tajlanda, pozirala je sa seksi influenserkom i voditeljkom Ecijom Ivušić (35).

'Vatrene lepotice'

Devojke su zajedno pozirale u bikinijima boje kože, sve njihove obline bile su u prvom planu. Seksi poza s Tajlanda nije nedostajalo na fotografijama koje je Nives podelila na svom Instagramu.

"Vatrene lepotice", "Predivne", "Najslađe", "Divne ste", "Mačke", "Sada je lakše čekati leto", samo su neki komentara na atraktivne fotografije ovih lepotica.

Ecija i Nives ne prestaju oduševljavati fotografijama s Tajlanda, javila im se i Žanamari: "Frizure su vam top", komentarisala je pevačica.

Ecija Ivušić pokazala brutalno telo u pakleno narančastom bikiniju: 'Gorane, ukrasće ti je neko'

Nives je zapalila Instagram fotografijama s egzotičnog Tajlanda, a za njom nije zaostajala ni seksi Ecija.

Influenserka je pozirala u plićaku, a u pravi plan je stavila seksi guzu u brazilskim gaćicama.

Ecija je objavila kompilaciju ovih atraktivnih fotografija na Instagramu, a njeni pratiocii imali su samo reči hvale. "Seksi telo", "Nikad lepša i vatrenija", "Prekrasna si", "Vatrena", "Ajme, predivna", "Bomba"...

Ove zanosne fotografije Ecije Ivušić komentarisale su mnoge poznate face, među njima je i njen verenik Goran Belošević, Ivana Knoll, Nives Celzijus, Pamela Ramljak, a javila se i Snježana Schillinger Mehun: "Lepoto, oteće te neko. Gorane, šta ćemo?", na što je Goran odgovorio: "Ne bojim se ja za nju. Dobro se šora. Barem na igrici".

A ako ste kojim lsučajem propustili Nivesin provokativni ples, pogledajte ga OVDE.

Nives Celzijus se smatra za jednu od najizazovnijih hrvatskih pevačica i starleta i često zna da obraduje pratioce provokativnim fotografijama u bikiniju.

Njena nova objava mnoge je ostavila bez teksta. Kako zbog njenog izgleda i izazovnog plesa, tako i zbog poruke koju je poslala.

Nives se zapitala da li je lepše pokazati na društvenim mrežama kako zaista izgledamo ili da koristimo filtere. Ona je postavila par svojih snimaka sa filterima, a zatim video bez ikakvog "ulepšavanja".

"Dosta dugo sam naivno verovala da je video verodostojniji od fotke. Gledala sam tako predivne influensere i pitala kako tako blistavo i sveže izgledaju u svakom trenutku, čak i znojavi, umorni nakon napornog treninga. Koji god ugao izabrala, svetlo, koliko god sređena bila nisam mogla ispasti tako dobro. Gledam ljude na Instagramu koje srećem i uživo i pitam se kako su tako fotogenični, ne pamtim ta senzualna usta , te male prčaste nosiće, izdužene, velike oči. Zapravo gledam te storije i mislim se pa oni ne izgledaju tako, samo nalikuju i da ne vidim ime profila ne bih bila sigurna ni ko su. Danas sam odlučila isprobat neke od Instagram filtera", rekla je pa dodala:

1 / 14 Foto: Printscreen/Instagram

Na samom kraju sam stvarna ja. bez filtera. Može li zaista ovo nestvarno, umetno biti bolje, lepše i prihvatljivije od naše realnosti?", napisala je Nives u svojoj objavi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.