STARLETI ISPALA "MAČKICA" NASRED PLAŽE, NA OVAKVIM OBLINAMA SAM BOG BI POZAVIDEO: A tek da joj vidite PETICE! FOTO
Kim Kardašijan, Foto: Instagram/Kim Kardashian

uh

STARLETI ISPALA "MAČKICA" NASRED PLAŽE, NA OVAKVIM OBLINAMA SAM BOG BI POZAVIDEO: A tek da joj vidite PETICE! FOTO

"O moj bože", "Savršenstvo", "Da li te fotografiše Pete?", "Koja guza", "Kim, savršena si", samo su neki od mnoštvo komentara ispod slike najpoznatije starlete

Objavljeno: 10:49h

Kim Kardašijan razveselila je Instagram pratioce atraktivnim fotografijama sa plaže.

Atraktivna Kim obukla je crne gaćice i pokazala raskošnu guzu bez fotošopa. ali je sakrila grudi crnom majicom dugih rukava i rukavicama.

Ova lepotica Instagram je zadnjih dana preplavila seksi fotografijama sa plaže, ali sve što njene pratioce zanima, osim njenog vrućeg tela jeste i gde je njen dečko Pete Davidson.

"O moj bože", "Savršenstvo", "Da li te fotografiše Pete?", "Koja guza", "Kim, savršena si", samo su neki od mnoštvo komentara ispod slike najpoznatije starlete.

Nedavno je Kim uhvaćena gola u krevetu sa poznatom lepoticom Kate Moss.

Opčinjena njenim stilom i lepotom, Kim Kardašijan visoko vrednuje prijateljstvo sa njom, te je na svom Instagram nalogu objavila nekoliko fotografija kojima čestita rođendan proslavljenoj lepotici.

Jedna od njih je privukla naročitu pažnju, budući da Kim i Kejt leže u krevetu potpuno gole, a intimni delovi koji izviruju ispod pokrivača prekriveni su emotikonima.

Sliku pogledajte OVDE.

Kim i njen sadašnji partner Pit su početkom meseca zajedno glumili u skečevima na "Saturday Night Live" kada je ona bila voditeljka, pa su se u jednom trenutku i poljubili dok su nosili maske Aladina i Jasmin.

Vesti o novom paru došle su nakon što su Kim i Pit viđeni na zajedničkim druženjima u Njujorku i Los Anđelesu.

Zvezda "Saturday Night Live" otputovao je i na njen rođendan u Palm Springs, u Kaliforniju kako bi to vreme proveli zajedno.

Fanovi su počeli da nagađaju o njihovoj vezi nakon što su se nedavno vozili zajedno na rolerkosteru u jednom zabavnom parku, posle čega su ih paparaci fotografisali kako se drže sa ruke.

Pit je inače deo stalne postave komičara SNL-a, koji ga je i proslavio, mada, možda su ga više proslavile poznate bivše devojke, jer ih je bilo prilično.

Pa, hajde da vidimo ko su bile devojke koje je Pit "šetao" pre Kim: Karli Akvilino, Kaci Dejvid, Ariana Grande, Kejt Bekinsejl, Margaret Kvali, Kaia Gerber, Fibi Dinevor...

1 / 11 Foto: Printscreen/Instagram

Za one koji nisu najbolje upoznati sa Kiminim ljubavnim životom, Pit je prvi muškarac kog je bivša starleta javno pokazala od kada je u februaru podnela papire za razvod od svog supruga Kanjea Vesta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.