LAVOVI NERVOZNI, STRELČEVIMA NIŠTA NE IDE PO PLANU! Horoskop za 24. JANUAR donosi mnogim znakovima PROMENE
Horoskop, Foto: Profimedia

zodijak

LAVOVI NERVOZNI, STRELČEVIMA NIŠTA NE IDE PO PLANU! Horoskop za 24. JANUAR donosi mnogim znakovima PROMENE

Pronađite svoj znak i saznajte horoskop za danas

Objavljeno: 07:38h

OVAN

Danas možete definitivno prekinuti saradnju sa poslovnim partnerom koga duže vreme ne podnosite. Uradite to bez preterane grubosti. Planirali ste večeru sa prijateljima, ali izgleda da ćete na večeru otići samo sa partnerom. Zdravlje je dobro.

BIK

Danas su promene na vašem poslu nagle i neočekivane. Ništa ne zavisi od vas, zato nema razloga da se nervirate. Partneski odnos trpi zbog vaše samovolje. Pokušajte sa kompromisom i budite dovoljno mudri da se ne posvađate. Zdravlje je solidno.

Nervoza
Nervozafoto: Profimedia

BLIZANCI

Saradnja sa strancima ili odlazak u inostransvo može biti naglo sprečena. Loši dogovori donose loše rezultate. Na polju ljubavi nema velikih preokreta. Stvari prvo treba da se umire da biste mogli da razgovarate. Zdravlje je dovoljno dobro.

RAK

Ne rizikujte danas ništa, a ponajviše ne novac ili investicije koje vam nisu iskustveno poznate. Neobični predlozi ili gubitak novca kod vašeg partnera mogu dovesti do svađe velikih razmera. Uzdržite se od kritika. Moguća je manja upala jajanika.

LAV

Dogovorili ste jedno, ali sačeka vas sasvim drugo. Potpisali ste ugovor, ali nemate validan pečat. Neobične energije na vašem poslovnom planu. Moguća nervoza i napetost koja dovodi do prekida komunikacije sa emotivnim partnerom. Odlično zdravlje.

Posao
Posaofoto: Profimedia

DEVICA

Kolege vas mogu neprijatno iznenaditi kada je zajednička naplata u pitanju. Svako gleda sebe, a ne zajednički interes. Promena zajedničkog plana može dovesti do napetosti i rasprave. Objasnite partneru da ništa ne zavisi od vas. Nesanica.

VAGA

Danas ne možete da birate i da se bavite samo onim poslovima i zadacima koje volite. Zato radite redom, pa ćete brže završiti i otići ranije kući. Vi ili vaš partner možete otići iz veze bez nekog bitnog objašnjenja. Hidrirajte se dovoljno.

ŠKORPIJA

Menjate cilj, a on menja poslovni plan, pazite da ne pogrešite. I to nije prvi put ali ni zadnji da uvodite promene u zadnjem trenu.Uvodite nove promene i slobode za sve članove porodice. Obradovaćete ih svojim predlogom. Nemate veće tegobe.

Druženje
Druženjefoto: Profimedia

STRELAC

Sve sastanke koje ste zakazali, nijedan se ne odvija u dato vreme, pa čak ni u datom danu. To vas izbacuje iz ose stabilnosti. Rasprava oko pogleda na zajedničku budućnost. Usaglasite različitosti u ljubavnoj vezi. Zdravlje je umereno dobro.

JARAC

Ne očekujte prihod ako ste uložili u veoma rizičan posao. Budite srećni da ostanete na pozitivnoj nuli. Potrebna vam je novčana podrška partnera koja će danas izostati. Obratite se starom prijatelju, on će vam pomoći. Stabilno je vaše zdravlje.

VODOLIJA

Dodatne naredbe i dodatni poslovi mogu danas kod vas izazvati veliki bes i stres. Izbalansirajte svoja neumerena osećanja da ne škodite sebi i zdravlju. Onaj koji je ostao u prošlosti dolazi kao senka budućnosti. Polje zdravlja nije ugroženo.

RIBE

Veliki pritisak i briga o opstanku danas vam pravi nervozu. Nemojte brinuti o budućnosti, rešavajte dan po dan ili sat po sat. Imate strahove koji vas pritiskaju jer se mnogo brinete za partnera. Bavite se realnom svakodnevnicom. Neobični snovi.

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.