MOGUĆE JE UKLONITI MIRIS KUVANJA! Trebaju vam samo 2 sastojka koja svi uvek imamo u kuhinji
Ilustracija, Foto: Profimedia

miris

MOGUĆE JE UKLONITI MIRIS KUVANJA! Trebaju vam samo 2 sastojka koja svi uvek imamo u kuhinji

Iako se može činiti vrlo očigledno, ali jedan od najboljih načina da se rešite neprijatnih mirisa kuvanja je da ih izbacite iz svog doma otvaranjem prozora i korišćenjem ventilatora iznad šporeta, ako ga imate

Objavljeno:

Teško je izbeći miris kuvanja, ali postoji način kako ukloniti ga ukloniti iz kuhinje i iz svog doma.

Kako biste uklonili miris kuvanja potrebni su vam – limun i soda bikarbona.

Za uklanjanje mirisa kuvanja u kući, napravite paru od limuna kako biste neutralizovali oštre mirise. Jednostavno prepolovite limun, dodajte u šerpu s ključalom vodom i pustite da se krčka desetak minuta. Ukoliko ostane kora limuna ili komadići od kuvanja, možete i njih prokuvati. Za uklanjanje još tvrdokornijih mirisa, dodajte kašičicu ili više sode bikarbone u vodu.

1 / 6 Foto: Profimedia

Iako se može činiti vrlo očigledno, ali jedan od najboljih načina da se rešite neprijatnih mirisa kuvanja je da ih izbacite iz svog doma otvaranjem prozora i korišćenjem ventilatora iznad šporeta, ako ga imate. Samo uključite ventilaciju ili otvorite neke prozore ako ćete kuvati hranu poput ribe ili brokolija.

Ko ne voli jutarnji miris kafe? Kuvanje sveže džezve kafe ili stavljanje taloga od kafe u plitke posudice oko vaše kuhinje može pomoći u apsorbovanju neprijatnih mirisa od kuvanja.

Bonus video:

04:27

Pogledajte kako je Sofija Una proslavila rođendan u Baru

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.